HEKLANJE

Kako spojiti Google Webmaster Tools i WordPress.com blog?

TEMU APP 100 E KUPON

Google Webmaster Tools – pomaže vam poboljšati vidljivost vaše stranice u pretraživanju putem Googlea. Možete otkloniti potencijalne probleme, te izgraditi Google-friendly web stranicu. Google Webmaster Tools je dobar za sve tipove web stranica – blogove, online trgovine velike i male.
Webmaster Tools vam pomaže da vidite svoju Internet stranicu na način kako je Google vidi. Ako imate problema s pristupom bilo koje od stranica na vašoj web adresi, dobit ćete obavijest o tome. Možete ubaciti Sitemap kako bi kao olakšali Googleu pronalazak svih vaših stranica.
Imate pregled ulaznih i izlaznih linkova, popis najpopularnijih ključnih riječi i još puno lipih stvari. Da sve je potpuno besplatno.
WordPress.com – najpopularnija stranica na planeti ako želite otvoriti besplatan blog. Nudi gomilu super stvari koje bi jedan bloger mogao trebati, da ne dužim s samim opisom najbolje bi bilo da sami pogledate ako planirate otvorit blog i to besplatno.
Odgovor na pitanje iz naslova je: “Kako spojiti Webmaster Tools i WordPress.com blog?” je zapravo vrlo jednostavno iako nemate mogućnost dodavanja meta tag-a niti uploada HTML datoteke.
Otvorite blog na WordPress.com, ako ga već nemate i upišite adresu vašeg bloga u dashboard Webmaster Tools-a, kliknite na Verify a Site, dolje odaberite Upload HTML file dobit ćete nešto poput ovoga spaljenog koda google123456a8v91h3881.html, sada u svome blogu kreirajte novu stranicu čiji će naslov biti jednak kao i spaljeni kod iz Webmaster Tools-a.
Preostaje vam samo kliknuti još jedno završno Verify.

Cipele za proljeće

Nakon dugog i hladnog, zimskog perioda dolazi nam proljeće koje donosi više temperature, što znači da ćemo se riješiti i