HEKLANJE

Nagrade Kreditna kartica – Najpopularnije nagrade

TEMU APP 100 E KUPON

Nagradne kreditne kartice su kreditne kartice koje doslovno nagrađuju kupce dajući im nagrade za svaki dolar koji potroše. Nagrade se uvelike razlikuju ovisno o kreditnoj kartici, ali najpopularnije nagradne kreditne kartice korisnicima nude širok raspon opcija, poput povrata gotovine, zrakoplovnih milja i elektronike. Ali kako funkcionira nagradna kreditna kartica? A gdje ga možete pronaći?

Kako radi



Kada koristite svoju nagradnu kreditnu karticu, određeni postotak od svake kupnje koju obavite ostavlja se sa strane ili kao poticaj za povrat novca ili kao određeni broj bodova koje možete pohraniti i na kraju staviti na neku stavku, poput onih zrakoplovnih karata ili bilo kojeg druge sitnice koje nudi program nagrađivanja kreditnih kartica. Iako se može činiti da bi vaša kartična tvrtka za nagrađivanje mogla lako bankrotirati plaćajući vam da kupujete, u stvarnosti su kartičarske kuće provele mnoštvo istraživanja o strategijama koje mogu primijeniti kako bi pridobile dugogodišnje kupce. Budući da se program nagrađivanja temelji na sustavu koji vas nagrađuje tijekom dugog vremenskog razdoblja, većina će klijenata ostati s kreditnom karticom ako smatraju da u njoj postoji vrijednost za njih. Zauzvrat, tvrtke koje se bave izdavanjem nagradnih kreditnih kartica imaju koristi od naplate povoljne kamate dok nastavljate skupljati nagradne bodove.

Najpopularnije pogodnosti

Iako sve nagradne kreditne kartice nude razne nagrade svojim klijentima, najbolji programi nagradnih kreditnih kartica omogućit će vam da odaberete opciju koja vam najviše odgovara. Ako često putujete, možda bi bilo korisno da se prijavite i dobijete nagradnu kreditnu karticu koja vam nudi milje za česte putnike za svaki dolar koji potrošite. Tada ćete biti potaknuti da trošite više koristeći svoju kreditnu karticu ako znate da ćete biti nagrađeni. Ostali programi nude katalog privlačnih opcija, kao što su televizori, blenderi, pretplate na časopise i više. Ako odlučite dobiti povrat novca za korištenje vaše nagradne kreditne kartice, stopa povrata novca općenito pada negdje između 1% i 3%.

Gdje pronaći nagradnu karticu

Nagradne kreditne kartice pokazale su se kao vrlo učinkovite metode stjecanja lojalnih kupaca. Stoga će gotovo svaka kartičarska kuća ponuditi neku vrstu nagrade. Kako biste dobili najbolji plan nagradne kreditne kartice za vas, važno je da razgledate što je trenutno dostupno.

Nagradne kreditne kartice ne samo da vam daju poticaj da sve svoje kupnje obavite istom kreditnom karticom, već i čine da se osjećate dobro kada trošite novac. Znate da ćete, ako redovito koristite svoju nagradnu kreditnu karticu za većinu svojih kupnji, nedvojbeno dobiti nagradu nakon što skupite dovoljno bodova. Opet, kreditne kartice s najboljim nagradama omogućit će vam da odaberete koje ćete nagrade dobiti. Sada izađite i budite nagrađeni za kupovinu!

Odabir nagradne kreditne kartice

Kada kupujete novu kreditnu karticu, neposredne značajke koje vidite koje privlače vašu pozornost su kamatna stopa i ponuđeni programi nagrađivanja

Osnovni bonton mobitela

Svi mi vjerujemo da prakticiramo dobar bonton mobitela kada izlazimo u svijet s našim mobitelima i našom svakodnevnom misijom. Nije