HEKLANJE

Odabir nagradne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Kada kupujete novu kreditnu karticu, neposredne značajke koje vidite koje privlače vašu pozornost su kamatna stopa i ponuđeni programi nagrađivanja kreditne kartice. Ako imate dobar kredit, najvjerojatnije će vam biti odobrena kartica koja nudi početno razdoblje od 0% APR-a. Ova uvodna niska kamatna stopa traje u prosjeku prvih dvanaest mjeseci kada imate novu kreditnu karticu.

Imajući to na umu, sljedeća stvar koju treba razmotriti je vrsta nagradne kreditne kartice koja će odgovarati vašem životnom stilu. To je veliko konkurentsko polje za dolar vaše kreditne kartice, a financijske institucije su vrlo kreativne u stalnom iznošenju novih programa nagrađivanja kreditnih kartica. S lakoćom interneta, sada je moguće usporediti veći broj ponuda kreditnih kartica jednu pored druge.



Ako često putujete, postoji niz nagradnih kreditnih kartica za putovanje koje nude prikupljanje bodova koji se mogu koristiti za putovanje zrakoplovom, hotelske rezervacije, krstarenja i iznajmljivanje automobila. Mnoge od istih ponuda uključuju i popust na te usluge. S druge strane, neke nagradne kreditne kartice omogućuju vam skupljanje bodova za kupnju raznih proizvoda, koji se primjenjuju na milje zrakoplovne kompanije.

Ako plaćate cijeli svoj dug svaki mjesec, nagradna kreditna kartica koja uključuje povrat gotovine kao poticaj mogla bi biti najprivlačnija za vas. Neke od kartica za povrat novca nude čak 5% povrata na vaš novac. To može dovesti do uredne svote na kraju godine.

Dodatne ponude nagradnih kreditnih kartica uključuju popust na kupnju benzina, doprinos FDIC-osiguranom štednom računu visokog prinosa na vaše ime i skupljanje bodova za darovne kartice vrhunskih trgovaca i restorana. Postoji nagradna kreditna kartica koja odgovara svakom životnom stilu.

Dakle, sljedeći put kada budete tražili novu kreditnu karticu, nakon što ste usporedili kamatnu stopu, također pregledajte poticaje za kreditnu karticu. Nagrade kreditnim karticama mogu vam uštedjeti novac!

Postupci ugradnje zubnih implantata

Zubni implantati nastaju stavljanjem titanijskog implantata u čeljust i spajanjem keramičke krunice nakon što čeljust sraste s implantatom. Kada se

Trendovi boja kose – novi vi

Aktualni trendovi boja kose definirani su u sklopu kretanja prema opuštenom glamuru. Zdrava, sjajna kosa, s puno pokreta, a opet

Bijelo zlato

Bijelo zlato počelo je dobivati popularnost početkom 1900-ih kao alternativa platini. Platina je sve više postajala moderna, ali zbog svoje