HEKLANJE

Nagradna kreditna kartica može se dobro mjeriti

TEMU APP 100 E KUPON

Obiteljska putovanja, odlasci u kupovinu i objedovanje vani dio su života. Ideja kreditne edukacije je pomoći potrošačima da razumiju važnost ponuda kreditnih kartica koje pružaju česte nagrade ili bodovne sustave za otkupe povezane s kupnjama s nagradne kreditne kartice.

Vaše potrebe definirane



Ako volite putovati, kupovati, objedovati vani, itd. i planirate redovito koristiti kreditnu karticu, tada bi nagradna kreditna kartica mogla biti dragocjena prednost koja će vam pomoći da ostvarite dodatnu korist od svoje aktivnosti kupnje.

Kontrolirati svoju kreditnu ocjenu jedan je od ključeva koje treba uzeti u obzir pri odabiru kreditne kartice za koju ćete se prijaviti, budući da će mnoge kreditne kartice dostupne s programima nagrađivanja zahtijevati barem dobar kredit.

Kreditna kartica “opće uporabe” odličan je način za praćenje troškova i upravljanje ukupnim troškovima, a posjedovanje nagradne kreditne kartice može biti prednost jer možete maksimalno povećati dobrobiti svoje potrošnje. Za svaki obrok, najam automobila, boravak u hotelu, kupnju odjeće ili točenje goriva, potencijalne nagrade mogu biti dostupne korištenjem nagradne kreditne kartice, uključujući nagrade za putovanja, popuste trgovcima ili čak povrat novca.

Određivanje vrijednosti
Jedno od ključnih razmatranja pri odabiru nagradne kreditne kartice je provjera godišnje postotne stope (APR). Ovo ima velike veze s budućim plaćanjima, ako ne uspijete platiti karticu svaki mjesec. Stope su različite i mogu biti od samo 7,99% do čak 19,99%, a mnoge druge imaju promjenjivu varijabilnu APR koja se temelji na glavnoj kreditnoj stopi.

Ako ste vlasnik tvrtke u potrazi za najboljim dugoročnim APR-om, razmislite o nekoliko ponuda Platinum kreditnih kartica koje često imaju besplatan pristup mnogim najboljim programima nagrađivanja na mreži. Međutim, imajte na umu da je većina promotivnih ponuda za ove automobile s nultim postotkom godišnje kamatne stope na vrlo kratko vrijeme. No vlasnici kartica mogu iskoristiti ove promotivne ponude i dobiti dvostruku korist od programa nagrađivanja s nekima od najboljih nagradnih kreditnih kartica koje su trenutno dostupne.

Jedan takav primjer bila bi Citi® Dividend Platinum Select Reward Credit Card. Nudeći 5% povrata na kupnje u supermarketima, benzinskim crpkama i drogerijama, ova kartica također daje vlasnicima kartice dodatni postotak na sve druge kupnje izvršene karticom. Godišnja kamatna stopa iznosi 0% do 12 mjeseci i također uključuje 0% na prijenose stanja. Imajte na umu, međutim, da to ne uzima u obzir druge čimbenike koje treba razmotriti prije podnošenja zahtjeva za takvu karticu, od kojih je najmanje kredit koji će biti potreban za dobivanje odobrenja.

Prednosti nagradne kreditne kartice lako je razumjeti, ali treba ih odvagnuti s obzirom na potrebe, koristi i kreditnu sposobnost.



Ne biste razmišljali o kupnji automobila bez da znate sve što je moguće o marki, modelu, povijesti i dostupnim značajkama, pa zašto se zadovoljiti prvom ponudom kreditne kartice koja vam stigne u poštanski sandučić. Internetska usporedba može pružiti bezbrižnost i dužno razmatranje u procesu donošenja odluka.

Zbogom krizo!

Samo lijeni ne govore o krizi, već misli onaj tko o njoj šuti. O njemu. Ljudi netremice bulje u televizore,

Botox zabave

Injekcije botoxa za brisanje bora udomaćile su se u dnevnim sobama prosječnih Amerikanaca od Arkansasa do Arizone. Nekada se smatralo

Sačuvajte svoj kredit i svoj brak

Prije nego što izvadite svoju kreditnu karticu, zastanite i razmislite. Ameriku često nazivaju potrošačkim društvom i to je istina. Također