HEKLANJE

Nagradne kreditne kartice – iskoristite dok gradite kredit

TEMU APP 100 E KUPON

Mnoge kartice dostupne online nude nagrade jednostavno zato što je to jedini način da izdavatelji kartica drže korak sa svojom konkurencijom. Kartice koje su danas dostupne namijenjene su studentima, potrošačima, vlasnicima tvrtki i drugima, a iako svaka kartica ima svoj stil, nagrade su slične, ali ipak različite.

Različite online nagradne kreditne kartice vlasnicima kartica omogućuju da zarade nagrade, kao i popuste kod odabranih prodavača i prodavača. Nagrade i popusti dostupni su po kupnji obavljenoj karticom. Neki će izdavatelji kreditnih kartica ponuditi višak bodova pri početnoj kupnji. Kako biste saznali više o nagradnim kreditnim karticama, upotrijebite internet gdje ćete pronaći razne ponude kartica za usporedbu. Većina web-mjesta s kreditnim karticama posvetila je posebnu pozornost pronalaženju vodećih izdavatelja kartica, kreditnih kartica i još mnogo toga. Neke od najboljih kartica za pregled dostupne su na zaštićenim stranicama.



Ponude kreditnih kartica

Uobičajena nagradna kreditna kartica može nuditi 0% APR-a na prijenose salda do godinu dana kao “teaser”, a neke čak mogu uključivati i 0% APR-a na kupnje, iako je ova osobina donekle rijetka. Mnoge nagradne kreditne kartice sadržavat će bonus bodove od kupnje kod određenih trgovaca kao što su restorani, benzinske crpke, trgovine uredskim materijalom i agencije za iznajmljivanje automobila. Kao i mnoge kartice na mreži koje nude nagrade, možete iskoristiti naplatu i izvješća ili povrate, pregledavajući informacije na mreži. Najbolja nagrada kreditne kartice će također ponuditi barem konkurentan u tijeku APR također.

Nekoliko nagradnih kreditnih kartica dat će vlasnicima kartica do 5 posto povrata gotovine na troškove u supermarketima, benzinskim postajama i drogerijama, što dovodi do prilično značajnog popusta i kasnijeg rabata na kupnju. Tipično, vlasnici kartica mogu također moći zaraditi manji postotak rabata na većem broju prodajnih mjesta, pružajući još jedan poticaj za aktivnost kupnje. Prije podnošenja zahtjeva vlasnici kartica trebali bi provjeriti koji je maksimalni popust za ponudu. Tipično, ove novčane nagrade imaju tendenciju da budu ograničene na najviše 300 do 500 USD u gotovini godišnje.

Kartice s niskim cijenama

Neke od najboljih nagradnih kreditnih kartica imaju i najniže kamatne stope. Određene ponude nagradnih kreditnih kartica omogućit će uvodne godišnje kamatne stope na kupnje do godinu dana, kao i 0% na prijenose stanja do 15 mjeseci. Dobit ćete konkurentne stalne APR-ove i dobit ćete velikodušne kreditne linije do 100.000 USD u nekim slučajevima. Izdavatelji kartica također će vlasnicima kartica pružiti opcije iskorištavanja svojih nagradnih bodova u gotovini ili putnim nagradama, nudeći veliku fleksibilnost.

Nagradne kreditne kartice dostupne su posvuda, no internet je jedno od područja koje nudi sigurnost, kao i područje za pretraživanje i usporedbu nekih od najboljih nagradnih kreditnih kartica na mreži.

Social media marketing – SMM

Social media marketing – SMM se odnosi na proces dobivanja prometa kroz socijalne medije odnosno mreže (Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube…).