HEKLANJE

Potrebe za kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica zrakoplovne tvrtke savršen je dodatak novčanicima onih koji puno vremena provode putujući avionom. Ove kartice vam omogućuju skupljanje bodova koje možete potrošiti na bezbroj različitih načina. Nisu sve kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika jednake, zapravo neke uopće nisu dobre i vaš je posao odrediti koja je koja prije nego što potpišete ugovor. Ne želite biti uvučeni u loš ugovor o kreditnoj kartici, vjerujte mi, to je nešto što želite izbjeći poput kuge. Dakle, što možete učiniti kako biste bili sigurni da kreditna kartica zrakoplovne tvrtke koju odaberete ima sve potrepštine koje ćete trebati?

Prva stvar koju trebate pogledati kada pokušavate odabrati kreditnu karticu zrakoplovne tvrtke za vas je kamatna stopa. Neka vas ne zaslijepi blistava početna stopa, pogledajte dugoročnu stopu. To će biti kamatna stopa koja će se primijeniti nakon prvih nekoliko mjeseci. Ovo će biti ono što ćete plaćati godinama i godinama i godinama, tako da je očito ono najvažnije. Sve o kamatnoj stopi moći ćete saznati u ugovoru o zrakoplovnim karticama.



Ako ne pročitate do kraja ugovor svoje zrakoplovne kartice, onda zaslužujete sve što vam se dogodi i dopustite mi da vam kažem, doći će puno toga! Kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika, baš kao i sve druge kreditne kartice na tržištu, mogu imati sve vrste skrivenih naknada i rupa u zakonu koje će vas tijekom godina koštati gomilu. Ovo je ono na što morate uvijek paziti ako imate kreditnu karticu zrakoplovne kompanije.

Evo nekoliko stvari koje trebate saznati prije nego što potpišete tu zrakoplovnu karticu:

Kolike će biti minimalne mjesečne uplate? To je obično postotak glavnice duga na kreditnoj kartici zrakoplovne tvrtke.

Koliko traje poček? To je vrijeme koje ćete imati prije nego što morate platiti ono što ste kupili kreditnim karticama svojeg zrakoplovnog prijevoznika. To može trajati od nekoliko tjedana do mjesec dana. Ako ne izvršite plaćanje na vrijeme, mogli biste se suočiti s naknadama za zakašnjenje i višom kamatnom stopom.

Kolike su kazne? Većina kreditnih kartica ima razne naknade kojima vas mogu ošamariti. Postoje zakašnjele naknade, godišnje naknade i deseci drugih koje se mogu pojaviti kada ih najmanje očekujete. Morate znati kolike su sve te naknade ako ih želite svake godine izbjeći.

Koji su vaši kreditni limiti na kartici zrakoplovne tvrtke? Ako ne znate svoj kreditni limit, nećete znati kada trebate prestati trošiti. Ako prekoračite svoje kreditno ograničenje, bit ćete suočeni s troškovima koji vas mogu osakatiti. Uvijek morate pratiti koliko imate na kreditnim karticama svojih zrakoplovnih kompanija, uvijek.

Kreditna kartica vaše zrakoplovne tvrtke može biti izvrstan način da naučite bodove prema svim putovanjima na koja želite krenuti. Ove bodove možete koristiti za poslovno putovanje ili putovanje iz zadovoljstva. Ove zrakoplovne kartice posebno su korisne onima koji provode puno vremena u zraku. Najbolji dio kreditnih kartica zrakoplovnih tvrtki jest činjenica da novac često možete koristiti za druge stvari osim putovanja u zraku. Također ih možete koristiti za plaćanje boravka u hotelu ili čak hrane ili naprava! Ako još niste proučili sve brojne prednosti koje proizlaze iz posjedovanja vlastite kreditne kartice zrakoplovne tvrtke, sada je pravo vrijeme.



Ananas: prednosti i nedostaci

Ananas je nevjerojatno tropsko voće u obliku i ljepoti, dom je Brazila. Odatle se proširio cijelim svijetom zahvaljujući Kristoforu Kolumbu.