HEKLANJE

Nagrađuje li vas nagradna kreditna kartica?

TEMU APP 100 E KUPON

Nagradna kreditna kartica jedan je od najboljih načina na koji možete zaraditi dok trošite. Kako biste najbolje iskoristili nagradne kreditne kartice, prvo morate pronaći pravu karticu za sebe. Morate dobro razumjeti svoje potrebe prije nego što odaberete najbolju nagradnu kreditnu karticu. Takve kreditne kartice dolaze u različitim avatarima. Morate saznati kako bi sitniji detalji – na primjer, kako možete zaraditi bod, kao i varijacije značajki nagradne kreditne kartice trebali biti glavna briga za vas.

Povrati s nagradne kreditne kartice



Nagrade koje nude te kreditne kartice donekle su ograničene i nisu univerzalno primjenjive. Neke nagradne kreditne kartice omogućit će korisniku kartice da iskoristi popuste na putovanju, dok će druge davati nagrade za kupnju goriva, lijekova itd.

Nagrade se također razlikuju s obzirom na vrstu kartice koju posjeduju vlasnici kartice. Ponekad su i nagrade pomalo neobične i ne materijaliziraju se uvijek u gotovini. Korisnici kartice mogu dobiti poklon bonove ili kupone za popust. Na sličan način nagradna kartica može nuditi i popuste zrakoplovnih prijevoznika. Dakle, kao nagradu, vlasnik kreditne kartice može dobiti besplatne karte za pratnju kad god poželi putovati.

Odabir najbolje nagradne kreditne kartice

Nagradnu kreditnu karticu treba odabrati prema vlastitom životnom stilu i osobnim potrebama. Kao potrošač, trebate pronaći najbolje nagrade koje su vam dostupne. Ako ove nagradne kartice nude darovne bonove za trgovački centar ili restoran, a vi volite objedovati vani ili ste kompulzivan kupac, onda ste ovdje dobar par. Bio bi totalni gubitak nagrada ako bi vlasnik kartice dobio gratis koji neće iskoristiti. Stoga se ovo mora uzeti u obzir prije odabira kreditne nagradne kartice.

Kao potrošač, pobrinite se da ne plaćate ništa za svoju nagradu. Provjerite s kartičarskom kućom ako im morate platiti bilo kakav novac u smislu naknada prije nego što dobijete svoju nagradu. Nastavite s karticom samo ako pouzdano znate da vam se nagrade daju bez plaćanja. Dobar bi posao također bila nagradna kartica bez ili s niskim godišnjim naknadama.

Fini detalji nagradne kreditne kartice

Nositelji kartice trebaju moći iskoristiti bodove postignute tijekom godine. Treba osigurati da primaju najveće moguće nagrade. Na primjer, ako je vlasnik kartice potrošio 10.000 USD godišnje koristeći svoju kreditnu karticu, ali može iskoristiti nagrade samo do 5.000 USD, tada je ostatak od 5.000 USD izgubljen. Rješenje može biti pronaći novu nagradnu kreditnu karticu i zaustaviti svoje troškove na toj kreditnoj kartici nakon što prijeđete ograničenje ili iznos ograničenja.



Da biste dobili više za uloženi novac, u biti morate prvo vidjeti zadovoljavaju li nagrade koje nudi kartica vaš stil života i osobne potrebe. Nakon što potvrdite da postoji podudaranje, samo naprijed i pogledajte hoće li vaše nagrade doista prikupiti neku korist za vas. Pazite na nagradnu kreditnu karticu koja vas pokušava natjerati da platite svoju nagradu ili onu koja naplaćuje pozamašne godišnje naknade, troškove obrade ili čak višu kamatnu stopu od konkurencije. Provjerite postoji li ograničenje potrošnje – većina nagradnih kreditnih kartica postavlja određeno ograničenje iznad kojeg ne možete iskoristiti nagrade. Zapravo, najbolje nagradne kreditne kartice su one u kojima dobivate nagrade koje zapravo možete koristiti i koje vas ne vrijeđaju pod krinkom nagrađivanja za vaše pokroviteljstvo.

Savjeti za kupnju auto opreme

Neki od savjeta za kupnju auto opreme namijenjeni su ljudima koji žive u hladnim klimatskim područjima, gdje tijekom zime pada