HEKLANJE

Najbolji načini za izgradnju kredita: Kako kreditne kartice mogu pomoći

TEMU APP 100 E KUPON

Ako još niste uspostavili kreditnu evidenciju za sebe ili ste u procesu ponovne izgradnje svoje kreditne sposobnosti, dobivanje kreditne kartice može vam uvelike pomoći. Činjenica je da su kreditne kartice jedan od najboljih načina za izgradnju kreditne povijesti i povećanje vaše kreditne sposobnosti.

Ako se pitate zašto morate izgraditi svoj kredit, razmislite o sljedećim razlozima:



1. Posjedovanje kreditne povijesti znatno olakšava dobivanje komunalnih usluga kao što su plin, struja i telefonske usluge u vašem domu. Bez kreditne povijesti, od vas se može tražiti da položite veliki gotovinski depozit kako biste bili sigurni da ćete platiti sve svoje račune na vrijeme.

2. Ako planirate ikada kupiti kuću ili stan, što je vaša kreditna povijest viša i opširnija, to ćete dobiti bolju stopu za svoju hipoteku.

3. Ako ikada poželite steći diplomu i posuditi novac da je platite, posjedovanje kreditne povijesti znatno će vam olakšati ispunjavanje uvjeta za dobar zajam.

4. Ako ikada poželite otvoriti vlastiti posao, potrebna vam je pozitivna kreditna povijest kako biste dobili poslovni zajam ili kreditnu liniju.

Ukratko, imate mnogo toga za dobiti uspostavljanjem kredita za sebe što je prije moguće. Što ranije počnete graditi svoju kreditnu povijest, stvorit ćete više prednosti za svoje buduće planove.

Kredit možete izgraditi na mnogo načina, kao što je kreditna kartica u robnoj kući ili podizanje malog kredita u banci i njegovo otplatu, ali posjedovanje kreditne kartice zapravo je daleko učinkovitiji način za izgradnju kredita. Jednostavan razlog za to je taj što kreditnom karticom možete platiti sve redovne i uobičajene troškove za koje možda plaćate gotovinom, au tom procesu doslovno gradite svoju kreditnu evidenciju.

Na primjer, barem biste mogli koristiti karticu za plaćanje svih kupnji namirnica, punjenja benzinskih crpki i kupnje odjeće. Otplatom tih kupnji u cijelosti kada primite izvod svoje kreditne kartice svaki mjesec za samo dvije godine, možete iskoristiti stotine jednostavnih prilika da izgradite svoju kreditnu povijest bez ikakvog rizika ili boli.



Dakle, ako još nemate kreditnu povijest ili ako pokušavate poboljšati svoju kreditnu sposobnost, nemojte više čekati da se prijavite za kreditnu karticu i počnite je koristiti što češće možete za svoje uobičajene dnevne kupnje. Mnoge bankarske institucije traže nove poslove s kreditnim karticama i jedva čekaju pronaći nove kandidate koji trebaju izgraditi svoju kreditnu povijest. Osobito su zainteresirani za studente, mlade profesionalce i ljude koji traže kartice kako bi dobili posebne pogodnosti kao što su zrakoplovne milje ili bonus bodovi, pa tako možete pronaći mnoge atraktivne ponude banaka na mreži koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Autorsko pravo 2005. Ed Vegliante.

Uvod u terminologiju kreditnih kartica

Otkako je Stacey Smith dobila svoju kreditnu karticu, pokušavala je dekodirati vanzemaljske uvjete kreditnih kartica koje koriste kartičarske kuće. Dešifriranje