HEKLANJE

Najbolji odabiri za žene

TEMU APP 100 E KUPON

Raspršivanje jednog ili dva daška osvježavajućih i strastvenih dezodoransa i parfema postalo je neodvojivi dio moderne mode – bez obzira na muškarce i žene. Ali kada je sve u pitanju moda za žene, miris se pretvorio u ultimativnu komponentu koja definira izraz stila.

Poput muških parfema, tvrtke su iskoračile naprijed sa zadivljujućim i mekim notama mirisa, posvećene poboljšanju aure njezine osobnosti. Mnogi renomirani dizajneri muških mirisa također su posvetili veliku pozornost kako bi razvili otmjeni raspon estetskih nota mirisa za žene.



Što se tiče odabira linija ženskih parfema, vrlo je važno pristupiti tom pitanju s velikom pažnjom. Shvaćajući činjenicu da je ženska koža nježnija i osjetljivija, odabir parfema za žene također mora biti takav. Neke komponente u pojedinim parfemima izlažu žene riziku od razvoja određenih alergijskih reakcija te čak mogu povećati fotoosjetljivost kod žena, pa se tako završava priča o posjetu dermatologu. Stoga je preporučljivo kloniti se mijenjanja marke ako vam odgovara određeni parfem određene marke.

Još jedna najznačajnija stvar koju treba napomenuti je da neće biti dovoljno mudro odabrati miris na temelju onoga što miriše na vašem prijatelju. Upamtite da možda imate specifičnu tjelesnu kemiju od vašeg prijatelja, zbog čega isti parfem na vama miriše drugačije. Stoga je to još jedan dobar razlog zašto biste se trebali držati nekih određenih marki mirisa i izbjegavati previše eksperimentiranja u tom pogledu.

Kao i muške linije parfema, široka paleta ženskih mirisa također obuhvaća od jeftine ponude parfema do nezaboravnih estetskih i prestižnih imena. Unatoč cjenovnom rangu koji dira nebo, ovi luksuzni i prestižni parfemi u isto su vrijeme privukli milijune ljudi diljem svijeta.

Muschino i Estee Lauder razvili su neke nevjerojatno ekstatične i strastvene mirise za žene, kako iz profesionalnih tako i iz neformalnih dijelova. Alfred Sung, Davidoff, Dolce & Gabbana, Elizabeth Taylor, Jessica McClintock, Nina Ricci, Thierry Mugler, Sarah Jessica Parker, Sebastian itd. neki su od fantastičnih brendova u industriji koji su dizajnirali neusporedive formule ženskih mirisa, stoga omogućujući dodavanje posebnih nota filozofiji ženske mode. “Burberry tender Touch”, “Narciso Rodriguez For Her”, “Intuition”, “Intimate”, “Lolita Lempicka” i “An American In Paris” i “Prelude To A Kiss” neki su od ekstatičnih mirisa koje su voljeli moderne modne žene diljem svijeta.

Skini zvona!

Obitelj je u opasnosti sve dok se žena natječe s muškarcem za vodstvo. To može trajati godinu, dvije, tri, čak