HEKLANJE

Najbolji režim njege lica za lijepu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Lako je voditi brigu o svojoj koži lica nakon što uspostavite pravu rutinu, a pridržavanje redovitog rasporeda čišćenja, pilinga i hidratacije može vam pomoći da postignete besprijekoran, gladak ten koji blista od zdravlja. Koža svake osobe je jedinstvena, pa će razvoj vašeg režima njege lica vjerojatno zahtijevati pokušaje i pogreške. Temeljito poznavanje različitih vrsta proizvoda i što je potrebno vašem tipu kože može vam pomoći da napravite vrhunski plan njege kože prilagođen vašem tenu.

Prvo što treba uzeti u obzir pri odabiru proizvoda za njegu kože i sastavljanju plana tretmana je vaš tip kože. Ako često primjećujete perutanje, smatrate da vam se koža lako iritira ili imate osjećaj da ste skloni prijevremenom stvaranju bora, vjerojatno imate suhi tip kože. Ako ste osjetljivi na akne i mrlje, ili vam se čini da stalno morate napudrati nos kako biste zadržali sjaj, imate masnu kožu. Ako, poput mnogih ljudi, imate prištiće i masnoću na nekim područjima te iritaciju i perutanje na drugim, imate mješovitu kožu koja obično zahtijeva najindividualiziraniju njegu.



Imajte na umu svoj tip kože kada kupujete četiri proizvoda koji će činiti vašu rutinu njege kože. Trebat će vam sredstvo za čišćenje koje ćete koristiti dva puta dnevno, piling koji ćete koristiti nekoliko puta tjedno, hidratantnu kremu koju ćete koristiti po potrebi i jedan intenzivni tretman za tjedno korištenje. Sredstvo za čišćenje trebalo bi obrisati prljavštinu, šminku i višak masnoće te će vaše pore osloboditi začepljenja. Piling će ukloniti mrtve stanice kože koje mogu zamutiti vaš izgled, a piling će pomoći da vaša koža izgleda mladoliko i živahno. Hidratantna krema riješit će suhoću, crvenilo i iritaciju kako biste mogli održati svilenkasto glatku teksturu i svjež, blistav izgled. Intenzivan tretman neka bude komercijalna ili domaća maska koja će riješiti vaš najveći problem kože.

Za svoje sredstvo za čišćenje potražite proizvod bez alkohola ili drugih potencijalno isušujućih sredstava i odaberite najnježniji mogući proizvod. Trebao bi biti dovoljno jak da izreže višak masnoće, ali ne toliko jak da s lica ukloni prirodna ulja koja ga održavaju otpornim. Vaš piling bi trebao biti posebno dizajniran za kožu lica, najnježniju kožu na tijelu, stoga ne pokušavajte učiniti da vaš piling za tijelo ima dvostruku funkciju na vašem licu. Hidratantna krema koju odaberete mora biti nekomedogena kako bi vaš ten bio čist, a za maksimalnu učinkovitost trebala bi biti na bazi vode. Koristite hidratantnu kremu samo kada primijetite crvenilo ili suhoću. Za osobe sa suhom kožom to može značiti nanošenje tankog sloja nakon svakog čišćenja, ali za druge to može značiti povremene tretmane na točkama. Koristite tretman maskom jednom tjedno za luksuzno, duboko prodiruće rješenje problema vaše kože. Možete pronaći recept za masku ili pripremljeni proizvod za bilo koji problem pod suncem, pa bez obzira na to jesu li vaše dominantne kožne poteškoće akne, suhoća ili vidljive bore, ili ako je vaša koža u izvrsnoj formi, ali treba vam infuzija hranjivih tvari, bit ćete moći pronaći tretman idealan za vašu kožu.

Alati i materijali za Heklanje

Za svaku vještinu potrebno je odabrati prave alate, a Heklanje nije iznimka. Ovaj zanat zahtijeva minimalan skup alata, ali su

Bloganje: Napredak u brojevima

Postoji mnogo različitih multimedijskih napredaka koji se događaju dobrom starom blogu. Iako je blog star tek nekoliko godina, tehnologija je