HEKLANJE

Najveće modne ikone ikad

TEMU APP 100 E KUPON

Madonna, Lady Diana , Naomi Campbel, Michael Jackson… Sve su to legendarna imena koja su ostavila traga u modnom svijetu.
Upoznajmo najnevjerojatnije modne ikone svih vremena …
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn nesumnjivo je prvo ime koje vam pada na pamet kad je modna ikona u pitanju. Filmska zvijezda i braniteljica ljudskih prava Hepburn nadahnula je modne dizajnere svojim tajanstvenim, elegantnim i plemenitim stilom. Svima je također poznato da je utjecao na mnoge dizajnere kao što su Issac Mizrahi, Salvatore Ferragamo i Hubert de Givenchy.
Michael Jackson
Nazvan ‘kraljem pop glazbe’, Michael Jackson nije bio samo glazbena legenda, već i glavna muška modna ikona. S jaknama, natikačama, rukavicama i hlačama do gležnja koje je nosio, bio je legenda u modi, ali i u glazbi.
Naomi Campbell
Naomi Campbell, jedna od legendarnih manekenki 90-ih, svoje je ime učinila poznat cijelom svijetu kao prvi crni model koji se pojavio na naslovnicama najprestižnijih časopisa. Sa svojim raskošnim dugim nogama, savršenim tijelom i uspješnim modelingom Campbell je nasrnula na piste, a neizostavan je model modnih divova poput Ralpha Laurena i Francoisa Narsa. Naomi Campbell i dalje se nastavlja proslavljati na postoljima.
Bob Dylan
Bob Dylan, jedan od ‘veličanstvenih u glazbenom svijetu, ostavio je sjajan dojam ne samo svojom glazbom već i svojim stilom 60-ih, gdje je i objavio svoje ime. Dok je širio blues i melodije u svijetu, trio sakoa, majica i traperica bile su mu neizostavne kombinacije. Kasnije je glazbenik promijenio svoju glazbu i promijenio svoj stil zajedno sa svojom glazbom. Započeo je rock and roll i počeo nositi tanke hlače, vunene jakne i odjeću s printom na točkice. Bob Dylan također je bio ljubimac dizajnera sa svojim stilom.
Lady Diana
Kakav bi bio popis modnih ikona bez Lady Diane? Naravno da ne! Lady Diana definitivno je bila modno naprijed ime. Svojim jednostavnim, elegantnim i originalnim stilom uvelike je utjecao na modni osjećaj tog razdoblja i nadahnuo žene i dizajnere. Toliko da čak i sada Dianin stil nastavlja nadahnjivati.
Grace Kelly
Priča o njezinoj transformaciji iz hollywoodske zvijezde u princezu … Glumica Grace Kelly nagrađivana s Oscarom, koja je glumila u mnogim filmovima, i princ od Monaka III. Udajom za Rainiera postala je ‘princeza od Monaka’. Međutim, promijenio se Kellyin jedini izrezani naslov. Grace Kelly, koja je svojim naivnim stilom uspjela biti u središtu pozornosti dok je bila glumica, zadržala je svoju elegantnu liniju dok je bila princeza i uvijek je bila u središtu pozornosti modnih dizajnera.
Ajda Pekkan
Ajda Pekkan, ‘Superzvijezda’ ne samo glazbe već i mode! Ostavljajući trag u svakom razdoblju scenskim kostimima, stilom i elegantnom linijom u svakodnevnom životu, Pekkan prkosi godinama!
Madona
Tko mi pada na pamet u cijelom svijetu kad je modna ikona u pitanju; Madona! Madonna, koja je u naš život ušla 80-ih godina sa svojom platinasto plavom kosom i ogromnim nakitom, iskušala je bezbroj stilova do danas. Svaka promjena koju je napravila zvijezda postala je trend. Danas je Madonna i dalje u središtu pozornosti sa svojim preferencijama na crvenom tepihu i scenskim kostimima.
Nebahat Cehre
“Ti si Bihter Ziyagil, ne budi glupa!” Nebahat Çehre, poznata i kao Firdevs Sultan, oduševila je naša srca svojom ljepotom i elegancijom. 76-godišnja glumica, koja u svom svakodnevnom životu ima vrlo elegantan i moderan stil, izaziva godine.
Marilyn Monroe
Uska odjeća koja otkriva linije tijela, haljine s opuštenim dekolteom, te oči … Marilyn Monroe izgledala je sjajno bez obzira na to što nosila. Ova je prekrasna žena, koja je preminula u 36. godini, oblikovala sve modne trendove i još uvijek nas sve nadahnjuje. Nitko od nas ne može prigovoriti da Marilyn Monroe bude proglašena ‘najljepšom ženom na svijetu’!

Kupnja vintage dizajnerskih torbica

Kupnja vintage dizajnerskih torbica nevjerojatan je način proširenja vaše kolekcije torbica. Trebali biste odrediti hoće li se modna torba često

Botox informacije i povijest

Informacije o botoksu: Što je botox? Botox je tvar izvedena iz botulinum toksina A koji je neurotoksin koji se klinički