HEKLANJE

Marketing članaka i kako funkcionira

TEMU APP 100 E KUPON

Utvrđena je činjenica da članak marketing radi s velikim brojem internetskih trgovaca u raznim nišama. To je više puta dokazano. Međutim, oni koji nikada nisu pokušali marketing članaka misle da je to teže ili oduzima više vremena nego što zapravo jest.

Započinje pisanjem članka. To možete učiniti sami ili možete unajmiti pisca duhova. Trošak lažno napisanih članaka obično je manji od 10,00 USD za članak od 300 do 500 riječi. Važno je da članak bude informativan i povezan s vašom nišom. Članak ne bi trebao zvučati kao prodajno pismo.



Na kraju članka uključujete svoju ‘kutiju resursa’. Okvir s resursima jednostavno je informacija o autoru i obično uključuje poveznicu na web mjesto povezano s autorom, poveznicu za pretplatu na bilten, a možda čak i adresu e-pošte za kontakt s autorom. Ako je vaš članak duhovito napisan, vi ste i dalje autor.

Ispod okvira s resursima upisujete izjavu dajući drugima pravo besplatnog ponovnog ispisa članka, sve dok ga ne promijene i drže vaš okvir s resursima priloženim. To omogućuje drugima da pomognu učiniti vaš članak viralnim.

Nakon što je članak napisan, trebali biste ga distribuirati u onoliko direktorija članaka koliko možete pronaći. Pomaže i poslati članak izdavačima ezine unutar vaše niše na razmatranje. Popise e-zina možete pronaći u raznim imenicima ezina koji su dostupni na internetu.

Postoji softver za slanje članaka koji se može koristiti za ubrzavanje slanja vašeg članka. Jedan primjer ove vrste softvera je Instant Article Submitter na www.instantarticlesubmitter.com. Postoje i usluge koje će ručno poslati vaš članak u imenike. Ovo se toplo preporučuje jer mnogi imenici članaka ne dopuštaju i neće prihvatiti članke poslane sa softverom. Jedna takva preporučena usluga za slanje članaka je We Submit Articles na:
www.wesubmitarticles.com.

Samostalno slanje članaka dugotrajan je zadatak. Ako možete angažirati nekoga drugog da obavi taj posao, imat ćete ukupno više vremena za koncentriranje na druge marketinške zadatke, uključujući izradu više članaka.