HEKLANJE

Brzi pregled kreditne linije za kapital

TEMU APP 100 E KUPON

Što mislite pod hipotekarnom kreditnom linijom?

Posuđivanje određenog iznosa novca uz vlastiti kapital popularno je poznato kao kreditna linija za kapital. Ovaj iznos možete upotrijebiti za rekonstrukciju ili renoviranje svog doma, za plaćanje medicinskih računa, za financiranje novog kupljenog doma, za konsolidaciju dugova s visokim kamatama ili za visoko obrazovanje bilo kojeg člana vaše obitelji.



Je li kreditna linija za kapital savršena za vas?

Ako vam je potreban novac, vlastite kućne linije mogu biti dobro rješenje za pronalaženje kredita. Prije svega, nude vam veliku gotovinu uz relativno niske kamatne stope. Čak vam mogu ponuditi i određene porezne olakšice, koje nisu dostupne s drugim vrstama kredita.

Ali u isto vrijeme vlasnička kreditna linija uzima vaš dom kao sigurnost. Ovaj korak financijskih tvrtki može dovesti vaš dom u opasnost. Ako ne možete refinancirati unutar navedenog vremena, mogli biste izgubiti svoj dom. U isto vrijeme, kreditna linija home equity nudi vam jednostavan pristup novcu u vrijeme potrebe. Dakle, u slučaju da ste zbunjeni i ne možete odlučiti hoće li vam kreditna linija za hipoteku dugoročno koristiti, preporučuje se da se posavjetujete s financijskim savjetnikom prije nego što podnesete zahtjev za kreditnu liniju za hipoteku.

Koliko novca možete posuditi putem kreditne linije za kapital?

Iznos novca ovisi o čimbenicima kao što su:

1. Vaš mjesečni prihod.

2. Vaš sadašnji i prošli kreditni rejting.



3. Vaš nepodmireni dug.

4. Vrijednost vašeg kapitala.

5. Rok na koji uzimate kućnu kreditnu liniju kapitala.



Kako pronaći kreditnu liniju s niskom kamatnom stopom?

1. Trebali biste tražiti najbolju dostupnu cijenu. Isprobajte različite izvore kao što su brokeri, banke i kreditne unije.

2. Ne zaboravite isprobati on-line kućnu kreditnu liniju koja odgovara najboljim dostupnim kamatnim stopama.



3. Usporedite svoje cijene s cijenama dostupnim u oglasima.

Malo istraživanja sigurno će vam donijeti bolju kreditnu liniju za kapital.