HEKLANJE

Nemam reels gumb na Instagramu

TEMU APP 100 E KUPON

Što su “Reels” na Instagramu?
“Reels” su kratki videozapisi koji traju najviše 30 sekundi i mogu se dijeliti na Instagramu putem Instagram profila ili priča. “Reels” su uvedeni u kolovozu 2020. godine kao odgovor na popularnost aplikacije TikTok.

Kako se prave “Reels”?
Da biste stvorili “Reels”, otvorite aplikaciju Instagram i odaberite gumb “Reels” u donjem izborniku kamere. Možete dodati glazbu, efekte i tekst te snimiti video koji će se zatim prikazati u formatu “Reels”. Nakon što završite s uređivanjem, objavite “Reels” na svom profilu ili ga podijelite na priči.



Mogu li koristiti postojeći video za stvaranje “Reels”?
Da, možete koristiti postojeći videozapis za stvaranje “Reels” tako da ga preuzmete na svoj uređaj i zatim ga dodate kao videozapis “Reels”.

Koje su glavne značajke “Reels”?
Glavne značajke “Reels” uključuju mogućnost dodavanja glazbe, efekata i teksta te stvaranje kratkih videozapisa u trajanju do 30 sekundi. Također možete koristiti “Reels” za dijeljenje videozapisa s drugim korisnicima i stvaranje sadržaja koji se može lako dijeliti.

Tko može vidjeti moje “Reels”?
Vaši “Reels” mogu biti javni ili privatni, ovisno o tome kako ste postavili svoj profil na Instagramu. Javni “Reels” mogu vidjeti svi korisnici Instagrama, dok će samo vaši pratitelji moći vidjeti privatne “Reels”.

Kako mogu pronaći “Reels” drugih korisnika?
Da biste pronašli “Reels” drugih korisnika, jednostavno otvorite aplikaciju Instagram i kliknite na gumb “Reels” na dnu zaslona. Tamo možete pregledavati “Reels” koje su objavili korisnici koje pratite, kao i “Reels” koje preporučuje Instagram.

Postoji li neko ograničenje u objavljivanju “Reels”?
Da, postoje neka ograničenja u objavljivanju “Reels”. “Reels” ne smiju biti duži od 30 sekundi, a mogu sadržavati samo do 10 različitih videozapisa. Također je važno provjeriti da vaš “Reels” ne krši smjernice zajednice Instagrama i da ne sadrži sadržaj koji bi mogao biti uvredljiv, štetan ili neprimjeren.

Ako nemate gumb “Reels” na Instagramu, mogu postojati neki razlozi za to:

Verzija Instagrama: Provjerite jeste li ažurirali svoju aplikaciju na najnoviju verziju Instagrama. Ako ne, ažurirajte aplikaciju i provjerite je li se gumb “Reels” pojavio.



Lokacija: U nekim zemljama ili regijama Instagram još uvijek testira ili nije u potpunosti implementirao gumb “Reels”. Provjerite podržava li vaša zemlja ili regija ovu funkciju.

Račun: Gumb “Reels” možda nije dostupan na vašem računu. Ako imate poslovni račun, provjerite je li vaš račun ažuriran i valjan. Ako imate osobni račun, provjerite je li vaš račun javan i ne krši li Instagramova pravila.

Tehnički problemi: Ako ste ažurirali aplikaciju, provjerili lokaciju i račun, a još uvijek nemate gumb “Reels”, možda postoji tehnički problem s vašim računom ili aplikacijom. Pokušajte ponovo pokrenuti aplikaciju, izbrisati predmemoriju i povijest pregledavanja i provjeriti ima li ažuriranja dostupna.



Ako sve ove mogućnosti ne uspiju riješiti problem, možda je najbolje kontaktirati službu za korisnike Instagrama kako biste dobili više informacija o tome zašto nemate gumb “Reels” na svom računu.

Mogućnosti kućne franšize

Potencijalni primatelji franšize koji traže poslovnu priliku od koje se može pobjeći nikada nisu imali tako veliki izbor. Davatelji franšize