HEKLANJE

Niska cijena kreditnih kartica za studente

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li student koji pohađa određeni studij na fakultetu? Kako plaćate svoje troškove fakulteta? Sigurno kupujete darove za svoje najdraže ili darivate prijatelje za njihove rođendane ili druge prigode. Također treba kupovati drugu robu poput majica, knjiga i cipela iz trgovina. Studentske kreditne kartice mogu se pokazati kao blagodat za srednjoškolce kao i za studente. Postoji mnogo dobrih razloga za posjedovanje kreditne kartice za studente samo zbog pogodnosti koje nude.

Prednosti kreditnih kartica za studente



Kreditne kartice uklanjaju vam nošenje puno novca u novčaniku, daju osiguranje od kupnje, omogućuju vam kupnju putem interneta, a također se pokazuju kao svojevrsni jastuk u slučaju bilo kakvih hitnih slučajeva. Postoji nekoliko tvrtki koje nude kreditne kartice posebno izrađene po mjeri za studente. Većina tvrtki ima svoje kioske i štandove u sveučilišnim kampusima koji reklamiraju svoje proizvode i daju podatke o kartici studentima.

Kreditne kartice pomažu u izgradnji kreditne povijesti za studente. Nakon diplome, dobra kreditna povijest može pomoći u financiranju troškova za kupnju novog stana ili novog automobila. To je zato što tvrtke često pogledaju sažetak kreditnog izvješća prije dodjele kredita za kuću ili automobil. Stoga dobra kreditna povijest može olakšati dobivanje kredita. Treba imati čisto kreditno izvješće kako bi se zajmovi sankcionirali. Ako kreditno izvješće sadrži puno sažetaka neplaćenih računa, tada postaje teško iskoristiti dobar zajam i druge povezane pogodnosti.

Nedostaci studentske kreditne kartice

Međutim, kreditne kartice imaju i svoje nedostatke. Oni nose visoke financijske troškove za neplaćene račune na kraju mjeseca. Ovi financijski troškovi mogu iznositi čak 20%. Također, postoje godišnje članarine koje se kreću između 25 i 100 USD. Osim toga, neplaćanje troškova na vrijeme može dovesti do vrlo visokih kamata.

Stoga je bolje kupiti kreditnu karticu za studente samo ako netko ima sposobnost platiti sve financijske troškove i iznos računa na vrijeme. Neplaćanje financijskih troškova i neplaćenih iznosa računa na vrijeme može dovesti do obustave usluga, a student može dobiti loše kreditno izvješće.

Savjeti za odabir studentskih kreditnih kartica

Morate biti svjesni nekih osnovnih pravila za kupnju kreditne kartice za studente.
-Prvo, pažljivo pročitajte sve uvjete prije potpisivanja na isprekidanoj liniji.
– Dobijte odgovore kolika je kamatna stopa na karticu kao i kamatnu stopu za predujmove u gotovini.
-Proučite kazne ili kamate koje treba platiti ako se računi ne plate na vrijeme.
-Također je bolje koristiti debitnu karticu umjesto kreditne. To je zato što se kod debitne kartice iznos od početka skida s računa na koji su sredstva već položena. Stoga pretplata na debitnu karticu osigurava da ne možete potrošiti više od novca koji imate na računu.
-Kreditnu karticu trebate koristiti samo ako ste sigurni da ćete moći podmiriti dugove na vrijeme. Što je više moguće, gotovinu treba koristiti za kupnju predmeta. Kreditnu karticu treba koristiti samo za hitne kupnje.
-Bolje je dobiti samo jednu karticu od tvrtke nakon usporedbe usluga koje pružaju sve tvrtke. Nemojte uzimati dvije ili tri kreditne kartice od različitih tvrtki jer to dovodi do mnogo gnjavaže poput pamćenja datuma dospijeća za plaćanje računa, ekstravagantnih troškova itd.



Stoga, kao što je prije spomenuto, studenti bi trebali kupovati kreditne kartice samo ako imaju kapacitet platiti sve račune na vrijeme i također kontrolirati svoje navike potrošnje. Studentske kreditne kartice pomažu tinejdžerima naučiti kako postupati s kreditima. Također, kreditne kartice za studente omogućuju im da izgrade dobru kreditnu povijest ako se studentska kreditna kartica koristi umjereno.

Mercedes-Benz W126

Mercedes-Benz W126, poznat i kao serija 126, je izuzetna linija luksuznih automobila koju je proizvela ugledna njemačka automobilska tvrtka Mercedes-Benz