HEKLANJE

Niska vrijednost kreditnih kartica za zračne milje

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice zrakoplovne milje, poznate i kao kreditne kartice za česte putnike, uživaju ogromnu popularnost kao vrsta nagradne kreditne kartice. Korisnik kartice dobiva bodove kad god upotrijebi karticu za kupnju. Akumulirani bodovi mogu se zamijeniti za zrakoplovne karte nakon što dostignu određenu razinu.

Postoji nekoliko zračnih milja kreditnih kartica dostupnih na tržištu i one nude različite vrijednosti u smislu zračnih milja po potrošenom dolaru; također se razlikuju po svojim odredbama i uvjetima. Stoga je potrebno provjeriti minimalni broj zračnih milja potrebnih za kvalificiranje za besplatnu vožnju, kao i vremensko razdoblje prije kojeg se akumulirane zračne milje moraju iskoristiti.



Kreditne kartice zračnih milja izvrsna su kupovina za česte putnike koji mogu značajno uštedjeti korištenjem ovih kartica; međutim, budući da te kartice naplaćuju godišnju naknadu, druge povezane naknade i visoke kamate, one možda neće biti od značajne koristi onima koji ne putuju redovito. Stoga, dok tražite kreditnu karticu s miljama zrakoplovne tvrtke, važno je paziti na karticu koja nudi ravnotežu vrijednosti i nagrada. To znači da bi kartica trebala nuditi fleksibilnost u odabiru zračnog prijevoznika, niske godišnje naknade i kamate te najveći broj besplatnih zračnih milja.

Većina kreditnih kartica zračnih milja nudi bonus milje pri prvoj kupnji, bez godišnje naknade tijekom prve godine i 0% APR-a na prijenose stanja i kupnje tijekom prvih dvanaest mjeseci. Ovo su privlačni poticaji, ali treba uzeti u obzir trošak održavanja kreditne kartice s miljama zrakoplovne tvrtke nakon početnog razdoblja. Godišnja naknada može iznositi čak 75 USD, a kamatna stopa može biti 17% i više. Važno je razumjeti kompromis između besplatnih milja unaprijed i drugih poticaja u odnosu na troškove održavanja kartice kasnije.

Marljivo pretraživanje na internetu trebalo bi dati informacije o karticama koje nude savršeni paket koji ne uključuje godišnju naknadu, niske kamate, više milja zarađenih na svaki potrošeni dolar i slobodu putovanja bilo kojom zrakoplovnom linijom bez ograničenja datuma zamjene. Kartice koje nude takve pogodnosti obično ne nude besplatne milje unaprijed; međutim, minimalni iznos potreban za kvalificiranje za besplatno putovanje s ovim karticama obično je niži od onog za kartice koje nude besplatne milje. Kamatna stopa je također niža za čak 6% od one koju naplaćuju kartice koje nude puno besplatnih milja unaprijed. Osim toga, dostupne su kreditne kartice zrakoplovnih milja koje vlasniku kartice omogućuju prikupljanje bodova s kartama kupljenim za bilo koju zrakoplovnu tvrtku.

Radosti kampiranja

Radost kampiranja treba dijeliti s djecom u ranoj dobi. To će im pomoći da se razviju i budu mnogo aktivniji.

Biseri Vjekova I Vremena

Biser je prekrasna kreacija prirode. Žene gaje strast prema biserima i ispunjavaju svoju želju da izgledaju privlačno i blistavo. Biseri