HEKLANJE

Ništa osim prave istine o popravljanju kreditne sposobnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Točne i pravovremene informacije ne mogu se ukloniti iz vašeg kreditnog izvješća, čak i ako ste otplatili dug koji je nekoć bio u kašnjenju. Činjenica da se isplati je vaša zasluga; međutim, činjenica da je račun jednom bio delinkvent također je istinita i može ostati u vašim kreditnim datotekama do sedam godina.

Podaci o stečaju mogu se prijaviti do deset godina. Informacije prijavljene zbog prijave za posao s plaćom većom od 20.000 USD nemaju vremensko ograničenje. Informacije prijavljene zbog zahtjeva za kreditnu liniju ili životno osiguranje u vrijednosti većoj od 50.000 USD nemaju vremensko ograničenje. Zadani podaci koji se odnose na zajam osiguran ili zajamčen od strane vlade SAD-a mogu se prijaviti sedam godina nakon određenih radnji davatelja.



Informacije o tužbi ili presudi protiv vas mogu se prijaviti sedam godina ili dok ne istekne zastara, što god je dulje. Nitko ne može zakonski ukloniti točne i pravovremene negativne informacije iz kreditnog izvješća. Zakon, međutim, dopušta potrošačima da zatraže istragu ili ponovnu istragu činjenica i informacija u vašem kreditnom dosjeu koje osporavate kao netočne ili nepotpune. Ova informacija se ne naplaćuje.

Klinike ili službe za popravak kreditne sposobnosti ne mogu učiniti ništa da poboljšaju vaše kreditno izvješće što vi sami ne možete učiniti za sebe, uz male ili nikakve troškove. Izbjegavajte tvrtke koje žele da platite usluge popravka kreditne sposobnosti prije nego što pruže bilo kakvu uslugu. Protivzakonito je da telemarketeri koji nude usluge popravljanja kreditne sposobnosti traže plaćanje do šest mjeseci nakon što su isporučili uslugu.

Prijevara

Svakodnevne tvrtke širom zemlje obraćaju se potrošačima s lošom kreditnom poviješću. Obećaju, uz naknadu – obično plaćenu unaprijed – da će očistiti vaše kreditno izvješće kako biste mogli dobiti kredit za automobil, hipoteku na kuću, osiguranje ili čak posao. Istina je, kaže FTC, da ne mogu ispuniti svoja obećanja i tvrdnje.

Prema stotinama izvještaja, potrošači plaćaju stotine ili tisuće dolara unaprijed, a te tvrtke ne čine ništa kako bi poboljšale vaše kreditno izvješće, mnoge tvrtke za popravak kredita jednostavno nestanu s novcem potrošača. Te vam tvrtke ne govore vaša zakonska prava i što sami možete učiniti besplatno. Često preporučuju da ne kontaktirate izravno kreditni ured.

Ili vam savjetuju da osporite sve informacije u svom kreditnom izvješću ili da stvorite novi kreditni identitet koji je nezakonit. Ako slijedite nezakonite savjete ili počinite prijevaru, također možete biti podvrgnuti kaznenom progonu.

CCTV sigurnosni sustavi

Televizija zatvorenog kruga, poznatija kao CCTV, tehnologija je dizajnirana za vizualni nadzor. Svrha mu je praćenje aktivnosti u brojnim okruženjima.