HEKLANJE

Njega lica svježim voćem za zdravu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Prošli sam tjedan bio na čaju s prijateljem i razgovarali smo o našim opsežnim režimima njege kože. Dok smo razmjenjivali savjete, shvatila sam da sam skupila virtualnu kutiju recepata za njegu lica koja se može napraviti sa svježim voćem. Budući da ima mnogo vas koji bi mogli imati koristi od ovog znanja, odlučio sam podijeliti svoje uvide.

Jedan od mojih favorita je krema za lice od breskve, koja jako dobro funkcionira kao maska za zatezanje. Jednostavno uzmite zrelu breskvu i uklonite koru i košticu iz sredine. Stavite breskvu i bjelanjke od jednog jajeta u blender i umutite dok ne postanu glatki. Nanesite smjesu na lice i ostavite da odstoji 30 minuta. Isperite hladnom vodom.



Otkrila sam da je maska od jabuke jako dobra za normalnu kožu. Jabuku ogulite, izvadite jezgru i narežite na četvrtine. Usitnite jabuku u blenderu i dodajte dvije žlice meda. Miješajte dok ne postane glatko. Zatim izvadite smjesu iz blendera i ostavite u hladnjaku otprilike 10 minuta. Nanesite smjesu na lice tapkajućim pokretima i utapkajte dok med ne postane ljepljiv. Ostavite da djeluje oko 30 minuta, te isperite toplom vodom.

Također sam imala veliki uspjeh s maskom od jagode o kojoj mi je pričala moja baka. Trik je u tome da koristite izuzetno zrele jagode. Dodajte otprilike ˝ šalice jagoda i ½ šalice kukuruznog škroba u blender i miksajte dok smjesa ne postane glatka. Smjesu nanesite na lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje 30 minuta, te isperite hladnom vodom.

Sljedeća maska za lice izvrsna je za problematičnu kožu. Nasjeckajte zrelu rajčicu na male komadiće i stavite je u blender. Dodajte jednu žlicu limunovog soka i malo instant zobenih pahuljica ili zobenih pahuljica. Miksajte dok se sve ne sjedini. Ne miksajte predugo jer se neće lijepiti za lice. Ako postane prerijetko, jednostavno dodajte još zobenih pahuljica. Nanesite smjesu i ostavite 10 minuta. Izribajte ga toplom, mokrom krpom.

Postoji mnogo različitih načina za njegu vaše kože, kao i isto toliko različitih proizvoda na tržištu. Po mom iskustvu, najprirodniji tretmani daju najbolje rezultate. Pokušajte izbjegavati proizvode koji imaju jake parfemske mirise ili koji koriste sastojke loše kvalitete. Ovi potpuno prirodni voćni tretmani za lice učinili su čuda za mene. Nadam se da ćete uživati u njima.

Aukcije

Pravila aukcije Bilo online ili offline, aukcije su prilično popularne i bile su glavna atrakcija za poslovne ljude, kao i