HEKLANJE

Njega ljepote – Antiperspiranti

TEMU APP 100 E KUPON

Znoj i tjelesni miris zabrinjavaju mnoge od nas koji drugima žele predstaviti lijepo tijelo. Ovdje je važno napomenuti da dezodoransi i antiperspiranti nisu isto. Dezodoransi skrivaju miris mirisom. Uopće ne isušuju znoj. Također ne pripremaju kožu za neznojenje. Dezodoransi vas neće održati suhima. Svojim će mirisom učiniti da se osjećate dobro i prikriti neugodan miris tijela.

Kako biste bili suhi, morate koristiti antiperspirante. Antiperspirant blokira znojne kanale i ne dopušta znoju da dopre do površine kože. Aluminijev klorid bio je odabrani sastojak u antiperspirantima. Mnogi novi spojevi aluminija sada se koriste kao aktivni sastojci u antiperspirantima, a najnoviji je aluminij cirkonij tetraklorohidreks glicin.



Idealan antiperspirant trebao bi biti topiv u vodi, bez ikakvih mirisa i sadržavati sastojke koji inače ne izazivaju alergije. Budući da su područja na koja se obično nanose antiperspiranti, poput ispod pazuha, vlažna i topla, sa slojevima kože i tankom epidermom, idealan antiperspirant ne bi trebao biti iritantan za većinu korisnika. također ne smije ostavljati naslage nakon sušenja.

Ako ste alergični na mirise, boje, kontakt, pažljivo koristite antiperspirante. Dijabetičari trebaju koristiti ove proizvode nakon savjetovanja s liječnikom. Ako imate osjetljivu kožu ili ste skloni ekcemima, posavjetujte se s liječnikom prije upotrebe antiperspiranta.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

Poboljšajte svoje SEO činjenice

Poboljšanje tražilice u izravnom samo kažemo SEO. U SEO Metropolis Consort e-Fuzion, vlasniku sheme, planira nagrađeno rješenje za svoju web

DocJax, tražilica e-knjiga

Tražilica za dokumente koja vam omogućava pretraživanje dokumenata i e-knjiga. Naravno, možete ih pregledati, poneke e-knjige možete čak i preuzeti