HEKLANJE

Njega ljepote: kuhanje na pari

TEMU APP 100 E KUPON

Parenje je korisno za čišćenje svih tipova kože. Čisti kožu od svih površinskih nečistoća, potiče cirkulaciju i otčepljuje začepljene pore. Ako vam je koža suha, rasparite lice jednom tjedno. Može se koristiti svaki dan ako imate jako masnu kožu. Dostupni su električni uređaji za proizvodnju pare, a taj je postupak poznat kao sauna tretman lica.

Kuhanje na pari možete napraviti tako da se nagnete nad veliku posudu s kipućom vodom, pokrijete glavu ručnikom i napravite šator oko posude. Para će otvoriti pore, opustiti mitesere i dovesti mrlje na glavu. Nemojte se približavati kipućoj vodi, jer ako je para prevruća, može izazvati pucanje vena. Da bi kuhanje na pari bilo korisnije, u vodu dodajte žlicu začinskog bilja. Cvijet bazge i kamilica stari su favoriti za to. Također možete isprobati lavandu, majčinu dušicu i ružmarin za stimulirajuće čišćenje. Ove biljke divno mirišu. Parite lice oko deset do dvadeset minuta. Parenje miteseri izlaze iz pora i postaje ih lako ukloniti.



Ako patite od pustularnih akni, ne bih savjetovao parenje jer para i toplina mogu proširiti infekciju. Ako ste uklanjali mitesere, koristite masku za lice koja sadrži skutu, kaolin, krastavac ili gavez, jer su adstringentni i ljekoviti.

Za više informacija o prirodnoj njezi kože, ajurvedi, ajurvedskim lijekovima i visokokvalitetnim biljnim dodacima prehrani, prirodnim lijekovima posjetite www.ayurvediccure.com

Debitne i ATM kartice

Sljedeći članak pokriva odgovornosti prijevarnih aktivnosti za kreditne kartice, bankomatske kartice i debitne kartice. Mnogi ljudi smatraju da je lako