HEKLANJE

O komercijalnim solarijima

TEMU APP 100 E KUPON

Što je komercijalni solarij?
Ako želite uložiti u solarij, morat ćete kupiti nekoliko komercijalnih solarija. Komercijalni solarij nije isto što i vaš kućni solarij i postoje najmanje dva različita stila za odabir.

Što je komercijalni solarij?



Komercijalni solarij je jedinica za sunčanje koja je dizajnirana da izdrži stalne zahtjeve koji se pred nju postavljaju ponovljenom upotrebom. Za razliku od kućne jedinice, ovi komercijalni solariji koristit će se nekoliko puta dnevno. Komercijalni je općenito jači, na primjer ako kućni solarij ima isti broj lampi, na primjer 24, tada napon može biti niži. Komercijalni solariji obično će koristiti 220 V za razliku od kućne verzije koja će koristiti 110 V.

Postoje li različite vrste?

Komercijalni solarij može se naći u dvije vrste. Imate tipičan solarij u kojem ležite tijekom sunčanja. Zatim imate uspravnu jedinicu koja se naziva i stojeći komercijalni solarij. Ova vrsta jedinice daje vam mogućnost da stojite tijekom sunčanja koje obično traje oko 8 minuta. Ovaj stil također vam daje mogućnost dodavanja garderobe tako da se možete skinuti i sunčati u istoj jedinici.

Prednosti korištenja komercijalnog solarija
Pitajte bilo kojeg dermatologa što je najgore što možete učiniti svojoj koži i reći će vam izlaganje kože UV zrakama sunca. Korištenjem komercijalnog solarija možete dobiti kožu koja izgleda osunčano bez potrebe da se izlažete šteti koju može učiniti sunčanje na suncu.
Korištenjem komercijalnog solarija također ćete uštedjeti vrijeme. Za razliku od izlaganja satima na vrućem suncu, svaka sesija sunčanja na komercijalnom solariju trajat će samo od 8 minuta do 15 minuta. Vrijeme za svaku sesiju ovisi o tome koliko je lampi na solariju i koliko se vata generira tijekom sesije. Dakle, dobivanje bogatog izgleda kože može se postići za vrijeme ručka ili brzo nakon posla na putu kući.
Ima li komercijalni solarij jamstvo?
Gotovo svaki proizvođač nudi jamstvo. Čini se da je industrijski standard 90 dana za lampe, dijelove i rad. Zatim imate dodatnih 5 godina ograničenog jamstva za nedostatke u proizvodnji. Neki proizvođači pokrivaju druge troškove kao što je produženo jamstvo samo za rad za prvih 6 mjeseci.

Je li njihovo financiranje dostupno za komercijalni solarij?

Da, dostupno je financiranje. Gotovo svaki proizvođač nudi financiranje svojih solarija. Većina nudi najam s neobaveznim otkupom na kraju. Ovo je sjajan način jer trebate smisliti samo prvo, posljednje i sigurnosno plaćanje koje je obično vrlo malo. Zatim na kraju razdoblja leasinga obično imate otkupninu za dolar, što znači da će vaša zadnja uplata biti 1 dolar i komercijalni solarij je sada vaš.

TLC za umorne nožne prste

Stopala: Vode nas bilo gdje i kamo god želimo ići, ali također podnose mnogo zlostavljanja. Tipičan dan hodanja stvara silu