HEKLANJE

Objašnjenje prava na privatnu marku

TEMU APP 100 E KUPON

Prava privatne robne marke za digitalne informacijske proizvode vrlo su popularna među trgovcima na internetu. Možda ste prije čuli za prava privatnih marki, a možda i niste. Kada ste bili na mreži dulje vrijeme, sigurno ćete znati što su. Međutim, za one od vas koji ne znaju koja su prava privatnih marki za digitalne informacijske proizvode, dopustite mi da objasnim.

Prava privatne robne marke omogućit će vam da kupite proizvod od nekoga zajedno sa svim pravima koja idu uz to, kao što su izvorna datoteka (word dokument), prodajna stranica, grafika i tako dalje. To će vam dati pravo da napravite što manje promjena ili onoliko promjena koje želite na proizvodu. Možete promijeniti samo određena područja ako je to ono što želite učiniti.



Neke od promjena koje možete napraviti su:

Prvo: možete promijeniti naslov ili naziv proizvoda.

Drugo: moći ćete proizvodu dodati svoje ime kao autor.

Tri: moći ćete promijeniti e-naslovnicu na proizvodu ako se radi o e-knjigi.

Četiri: moći ćete staviti svoje vlastite pridružene veze kroz proizvod gdje god želite.

Peto: možete promijeniti, dodati ili ukloniti bilo koji sadržaj na proizvodu.

Šesto: čak ćete moći promijeniti prodajno slovo tako da vam bolje zvuči.



Sedam: čak možete promijeniti cijenu proizvoda ako je to ono što želite učiniti.

Sada morate znati koja je razlika između proizvoda s pravima privatne robne marke i uobičajenih prava na preprodaju. Prava privatne robne marke znače da vam se daju prava na uređivanje da dodajete, uklanjate ili mijenjate proizvod kako god odlučite, a s proizvodima s pravima na preprodaju imate samo pravo na prodaju proizvoda i ne možete ništa promijeniti.

Možete prodati oba ova proizvoda i zadržati 100 posto zarade. Međutim, s proizvodima s pravima privatne robne marke imate puno veću kontrolu nad proizvodom nego što biste imali s proizvodima s pravima na uobičajenu preprodaju. Ne kažem da je jedna vrsta bolja od druge. Koji ćete prodati ovisi o vama. Međutim, veća kontrola nad proizvodom može značiti da taj proizvod možete učiniti jedinstvenijim nego što je bio prije. To može značiti više profita za vas. Dakle, želite biti sigurni da stvarno razmišljate o tome koji je važniji za vaše poslovanje.



Još jedna stvar koju želite zapamtiti je da ćete s pravima na privatnu marku moći dodati vjerodostojnost svom imenu. To znači da kada imate vlastiti proizvod, ljudi će vjerojatnije vjerovati da znate o čemu govorite. Ovo nije uvijek točno, ali može biti i može značiti više profita za vas.

Osim toga, s pravima privatne robne marke za digitalne informacijske proizvode moći ćete imati vlastiti proizvod bez potrebe za mukom oko stvaranja tog proizvoda. To će vam uštedjeti puno vremena i puno truda. Na taj se način možete usredotočiti na prodaju svog novog proizvoda zaštićenog privatnom markom. Ove proizvode svakako vrijedi kupiti ako si ih možete priuštiti. Samo želite biti sigurni da ćete pronaći proizvod za kojim su vaši kupci gladni. Što više žele to će značiti više novca koji možete zaraditi od toga. Stoga odvojite vrijeme potrebno za pronalaženje savršenog proizvoda za koji će vaši kupci rado dati svoj novac.

Izrada brošura za glupane

Kao što moj odabrani naslov sugerira, ovo je članak s namjerom da marketinškim amaterima pruži pojednostavljeni postupak korak po korak

Jeftine obloge za ribnjak

Ugradnja vrtnog ribnjaka više nije daleki san već lak cilj. Betonski ribnjaci zamijenjeni su umjetnim, gotovim i fleksibilnim Pond Linerima