HEKLANJE

Obrazac za kreditno izvješće tri nacionalna kreditna ureda

TEMU APP 100 E KUPON

Danas svaki stanovnik može godišnje dobiti jednu besplatnu kopiju svog kreditnog izvješća od svakog od tri nacionalna kreditna ureda. Godišnja besplatna kreditna izvješća imaju za cilj smanjiti slučajeve krađe identiteta potičući potrošače da redovito provjeravaju svoju kreditnu povijest radi sumnjivih aktivnosti, kao što je novi račun kreditne kartice koji nikada nije zatražen.

Tri nacionalna kreditna ureda su konkurentska poduzeća. Odvojeno prikupljaju sve podatke o svojim potrošačima, ne dijele svoje podatke o potrošačima jedni s drugima. Iako je format kreditnog izvješća tri nacionalna kreditna ureda različit, ali svi oni imaju iste informacije o svojim potrošačima kao što su bivša adresa, poslodavci, upozorenje o prijevari, nedavni upit generatora kredita i sve druge javne evidencije na kojima se nalazi kreditno izvješće na temelju.



Trgovačke linije uključuju kreditne limite, dugovanja, povijest plaćanja zajma, kreditne kartice i svih drugih računa koje su pretplatnici prijavili cijenjenim uredima bilo Experian, Equifax ili Trans Union.

Budući da ovi uredi ne dijele svoje podatke. Uobičajeno je pronaći razlike u podacima, kao i rezultatima za istog potrošača. Mnoge tvrtke članice su jednog ili dva biroa, ali ne sva tri.

Potrošač treba biti spreman. Dobivanje kreditnog izvješća možda neće biti lako jer se veliki broj potrošača žali na programe jer često potrošači neće dati sve točne informacije. Izbjegnite sve netočne informacije i dobijte svoje kreditno izvješće.

 

KAKO PRIDOBITI ONLINE KUPCA

Zamislite da možete povećati volumen prodaje svoje web stranice za 20 do 30 posto bez trošenja dodatnih dimenzija prilikom stjecanja