HEKLANJE

Ocjena kreditnog izvješća

TEMU APP 100 E KUPON

Ocjena kreditnog izvješća pomaže da saznate koliko ste bili kreditno sposobni. Kreditno izvješće je vaše osobno financijsko izvješće, drugim riječima, to je samo vaša kreditna povijest. Vaše kreditno izvješće može utjecati na vaš svakodnevni život, od toga gdje živite i radite do iznosa koji plaćate za zajam ili osiguranje. Evo vodiča za zaštitu vašeg financijskog ugleda

Nažalost, mnogi od nas ne znaju svoju kreditnu ocjenu, ako uzmete približnu procjenu, saznat ćete da samo 33 posto potrošača zna svoju kreditnu ocjenu prema Vladinom uredu za odgovornost.



Koliko god je važno znati koliko novca imate na raspolaganju prije nego što ispišete ček, jednako je važno znati svoj kreditni rezultat i ono što je navedeno u vašem kreditnom izvješću. Nepoznavanje ovih stvari moglo bi vas stajati novca.

Možete imati kopiju svog kreditnog izvješća i treba znati kakav je financijski položaj na kraju godine. Ovo kreditno izvješće prati sve vaše kupnje i plaćanja vaših računa i mnoga druga financijska pitanja.

Ovo kreditno izvješće pomaže agenciji da odredi treba li vam dati kreditnu liniju ili posuditi novac. Što je viši rezultat, zajmodavac vjeruje da ste manje rizični. Kako se vaš kreditni rezultat povećava, vaša kamatna stopa vjerojatno pada.
Kreditno izvješće navodi svaki vaš financijski detalj, poput računa koji ste otvorili, čak i ako sadržava nulti saldo.