HEKLANJE

Odabir najboljih kreditnih kartica s povratom novca za vas

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste odlučili da je kreditna kartica s povratom gotovine pravi izbor za vas, onda je sljedeći korak odabir one koja najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga morate uzeti u obzir nekoliko stvari kada pokušavate odabrati najbolje kreditne kartice za povrat novca.

Životni stil



Prva stvar koju trebate uzeti u obzir kada tražite kreditnu karticu s povratom gotovine je vaš stil života. Nisu sve kreditne kartice s povratom gotovine iste i, kao takve, neće vam sve dobro odgovarati. Na primjer, neke kreditne kartice s povratom novca daju vam nagrade samo za kupnje u određenim trgovinama ili za određene artikle. Stoga vam ove kartice neće biti od velike koristi ako nikada ne kupujete u tim trgovinama ili na ovim artiklima. Provjerite jeste li odabrali kreditnu karticu s povratom gotovine koja nudi nagrade za nešto što već redovito kupujete. Nikada ne mijenjajte svoje navike potrošnje na temelju kreditne kartice s povratom novca. Umjesto toga, pronađite onaj koji odgovara vama i vašem životnom stilu.

Osim što imate različite načine koji vam omogućuju da akumulirate novčane nagrade, postoje i različiti načini da primite nagradu. Neki će vam automatski ispisati ček nakon što zaradite određeni iznos novca, dok će drugi očekivati da sami pratite svoje nagrade i zatražite nagradu u gotovini. Drugi će automatski primijeniti vašu nagradu na stanje vaše kreditne kartice ili će uložiti vaš novac u određene programe štednje.

Još jednom, morate procijeniti svoj stil života kako biste odredili koja je opcija najbolja za vas. Kreditna kartica za povrat gotovine koja ulaže vaše novčane nagrade u štedni plan za fakultet, na primjer, nije najbolja za vas ako nemate djecu ili nekoga drugog tko bi vam pomogao tijekom studija. Slično tome, ako znate da nemate vremena ili volje pratiti vlastiti program nagrađivanja i zatražiti povrat gotovine, svakako odaberite kreditnu karticu s povratom gotovine koja automatski izdaje čekove.

Potrošačke navike

Kada birate kreditnu karticu s povratom gotovine, također trebate procijeniti vlastite navike potrošnje i pronaći karticu koja najbolje upotpunjuje vaše navike. Ako s vremena na vrijeme ostavljate saldo na svojoj kreditnoj kartici, tada želite pronaći kreditnu karticu s povratom novca uz nisku kamatnu stopu. Inače biste mogli potrošiti više na financijske troškove nego što dobijete od programa povrata novca.

Također morate obratiti pozornost na limite i ograničenja koja kreditna kartica može imati za povrat novca. Neki imaju maksimalan iznos novčanih povrata koje možete potrošiti. Zbog toga biste mogli izgubiti novac koji biste mogli dobiti drugim kreditnim karticama s povratom novca. Na primjer, ako kreditna kartica daje nagrade za povrat novca samo za prvih 10 000 USD koje potrošite godišnje, ali obično trošite 15 000 USD godišnje na svoju kreditnu karticu, tada gubite 5 000 USD na kojima biste mogli zaraditi. Stoga biste trebali biti sigurni da ste se prijavili za kreditnu karticu s povratom gotovine koja nudi nagrade za kupnje u vrijednosti od najmanje 15.000 USD.

Dodatne pogodnosti



Osim što vam pružaju novčane nagrade, kreditne kartice s povratom gotovine također dolaze s nizom drugih pogodnosti. Pogodnosti koje te kartice, međutim, nisu iste od kartice do kartice. Na primjer, neke kreditne kartice s povratom gotovine mogu vam pružiti produženu zaštitu jamstva i zaštitu kupnje, dok druge ne moraju. Neki također mogu pružati hitnu uslugu na cesti, zaštitu od prijevare, putno osiguranje i osiguranje automobila. Ako vam je neka od ovih pogodnosti važna, morate je uzeti u obzir pri odabiru kreditne kartice s povratom gotovine koja je najbolja za vas.

Blogujete li učinkovito?

Možda “blogiranje” i nije tako ljupka riječ. Za mene, osobno, zvuči kao sročeno mukotrpno način na koji žitarice mogu biti

Što je epilacija

Jeste li se zapitali koliko različitih vrsta uklanjanja dlačica danas postoji? Jeste li se osjećali zbunjeni svim različitim izrazima koji