HEKLANJE

Odabir seksi maske za Noć vještica

TEMU APP 100 E KUPON

Zločesti gusari

Odavno poznati kao “zločesti dečki” mora, gusarski kostimi za Noć vještica mogu biti seksi i za muškarce i za žene. Oba spola mogu koristiti visoke crne čizme, poveze za oči, pojaseve i šešire kao dodatke. Za žene, kratka suknja i kratke košulje mogu pomoći u finaliziranju izgleda, a za muškarce će poslužiti uske crne hlače i otkopčane košulje koje će pokazati prsa. Zapamtite svoje osobne dodire zlatnog nakita i drugih dodataka.



Pali anđeli

Ovaj seksi kostim za Noć vještica uglavnom je namijenjen ženama. Ideja je da je više zapravo manje. Kombinirajte tradicionalnu aureolu i krila s punom, pripijenom haljinom i seksi cipelama.

Seksi superheroj

Što je seksipilnije od superheroja koji vam dolazi u pomoć? Mnogi kostimi superjunaka automatski će bolje pristajati da pokažu vašu fizičku građu superjunaka. Za muškarce to uključuje pripijene hlače i top, a za žene pripijeni top i kratku suknju. Uparite ga s ogrtačem i spremni ste spasiti svijet (ili barem svoju zabavu)!

Ne tako nevina školarka

Odijelo za učenicu tradicionalni je seksi kostim za žene za Noć vještica. Ideja je odavati ugođaj zločeste djevojke, a da pritom izgledate “nevino”. Većina ovih kostima uključuje usku košulju s vašim dekolteom, kariranu mini suknju i bijele čarape do koljena. Kosi dodajte kikice i uzmite knjigu a tvoja maska je savršena.

Tajanstveni Egipćanin



Unesite toplinu Nila na svoju zabavu za Noć vještica! Ovi seksi kostimi za Noć vještica savršeni su i za muškarce i za žene. Za žene, prenesite svoju unutarnju Kleopatru s haljinom koja otkriva, sandalama s visokom petom i bogatom šminkom. Što se tiče muškaraca, možete prenijeti svog unutarnjeg kralja Tut s raskošnim haljinama, pripijenim hlačama i sandalama. Zlatni nakit ili kruna pomoći će upotpuniti stil.

Ljubavna robinja
Biti rob za Noć vještica definitivno je jedan od zločestijih kostima. Oba spola mogu se obući u nešto otkrivenu odjeću i lažne “lance”.

Inventivni seksi kostimi za Noć vještica



Gotovo svaki kostim za Noć vještica može se redizajnirati u seksi kostim uz malo rada. Zamijenite pune haljine za mini suknje, odlučite se za niske dekoltee ili odaberite pripijene haljine ili hlače.

Međutim, trebate imati na umu da nisu svi seksi kostimi za Noć vještica prikladni za svaku priliku. Ako, na primjer, organizirate obiteljsku zabavu, možete odabrati kostim koji je prikladan za sve uzraste, a svoj seksi kostim za Noć vještica ostaviti po strani za zabavu samo za odrasle. Nekoliko se kostima može preinačiti odabirom duže suknje ili širokih hlača za dnevnu odjeću ili odabirom različitih modnih dodataka kako biste upotpunili svoj izgled.

Uz malo domišljatosti i razmetanja, možete učiniti da vaš seksi kostim za Noć vještica bude besprijekoran za vašu figuru!



Vučna služba Belišće Osijek

Trebate li uslugu vučne službe na području Belišća, Valpova, Osijeka i okolice na pravom ste mjestu. Sve što trebate napraviti

Kutije za šminku

Kutije za šminku su sinonimi za žene. Gdje je žena tu je i kutija za šminku. Ako naiđete na neku

Japanska hrana: 4 ZLATNA pravila

Japansko kuhanje podučava nas mudrosti pomlađivanja i iscjeljivanja tijela hranom. Japanska prehrana razlikuje se od zapadnjačke, prije svega po sadržaju