HEKLANJE

Otkrijte kreditne kartice: pogled na 3 najbolje

TEMU APP 100 E KUPON

Iako bi Visa i MasterCard mogle biti preteče industrije kreditnih kartica, Discover kartica je u porastu u popularnosti u posljednjih desetak godina. Osim studentskih kreditnih kartica, većina Discover kartica ima relativno nizak APR i nikada nemaju godišnju naknadu. Također su pohvaljeni za korisničku uslugu i sprječavanje prijevara. S više od 50 milijuna vlasnika kartica i više od 4 milijuna trgovačkih lokacija, Discover dokazuje da njihovi kritičari nisu u pravu. Kada su prvi put otvorili ranih 90-ih, njihova konkurencija je ismijavala i nije izgledalo da će uspjeti u industriji kreditnih kartica. Nadali su se brendirati novi trend u kreditnim karticama i uspjeli su nakon godina marketinga i komunikacije.

Evo tri popularne Discover kreditne kartice:



Miles Card od Discover Card

Miles Card jedna je od najsvestranijih kreditnih kartica za česte putnike jer vam omogućuje skupljanje milja, kao i darovnih bonova ili povrata novca. Kupci zarađuju jednu milju za svaki potrošeni dolar i mogu odabrati kako žele iskoristiti svoje bodove.

Otkrijte da je nedavno povećao bonus milje koje vlasnici kartice mogu zaraditi s Miles karticom na 12.000. I za kupnje i za prijenos stanja, početna stopa je 0%. Ne postoje datumi zamračenja, a milje se mogu iskoristiti online i putem telefona. Osim toga, svoje bodove možete iskoristiti za letove bilo koje zrakoplovne tvrtke. Discover možda ne nudi neke od dodatnih pogodnosti koje prate kreditne kartice Visa i MasterCard, ali to nadoknađuju nagradama.

Otkrijte Platinum Gas karticu

S obzirom da cijene plina rastu gotovo svaki dan, mnogi se potrošači okreću rabatnim karticama za gorivo kako bi nadoknadili iznos koji troše na pumpi. Kartice s popustom za gorivo, kao što je Discover Platinum Gas Card, nude povrat gotovine za svaki dolar koji potrošite na benzinskim postajama.

Discover rabatna kartica za gorivo jedinstvena je zbog svog programa dvostrukog nagrađivanja. Obično kupci zarađuju 5% povrata gotovine na sve kupnje na benzinskim postajama, ali ako svoje nagrade za povrat novca iskoristite kod odabranih trgovaca, dobit ćete dvostruki izvorni iznos. Discover nudi uvodni APR od 0% od 0%, koji se odnosi i na kupnje i na prijenos stanja.

Kupci također uživaju 0% odgovornosti za prijevaru i besplatno online plaćanje računa. Međutim, ova kartica zahtijeva izvrsnu kreditnu sposobnost i imaju minimalno ograničenje potrošnje za povrat punih 5% gotovine. Ova kartica ima kreditni limit od 50.000 USD.



Otkrijte zlatnu karticu

Discover Gold kartica jedna je od najstarijih Discover kreditnih kartica, a popularna je i danas. Poput platinaste kartice, zlatna kartica omogućuje kupcima da zarade do 5% povrata gotovine na kupnju kod odabranih trgovaca, a povrat gotovine se udvostručuje ako se koristi unutar Discover Merchant Network.

Kupci mogu birati između tri jedinstvena lica kartice i uživati u 0% odgovornosti za prijevaru. Prodavaonice unutar mreže Discover Merchant Network uključuju Red Lobster, Sharper Image i Sunglass Hut. Kao i kod većine Discover kartica, postoji 0% uvodnog APR-a na prijenos stanja za Gold karticu.



Zlatna kartica zahtijeva dobru kreditnu ocjenu i postoji minimalno ograničenje potrošnje kako biste dobili punih 5% povrata gotovine. Kartica nudi do 25.000 dolara osiguranja za iznajmljivanje automobila i do 500.000 dolara za osiguranje od smrti u slučaju nesreće.

Discover Card najnovija je tvrtka za izdavanje kreditnih kartica, ali sve je popularnija jer nastavljaju nuditi izvrsnu korisničku uslugu i vrijedne programe nagrađivanja. Pogledajte naše tri najbolje kartice Discover i odaberite onu koja vam odgovara.

Azijske tvrtke na mreži

Internet je tako posebna kreacija. Njegova priroda bez granica, dostupna svakome u bilo kojem dijelu svijeta pritiskom na gumb, pruža

100dayblueprint.com

Internetski marketing privlači ljude iz različitih sredina. To je raznolika industrija kakvu ćete ikada pronaći. Ljudi iz svih sfera života