HEKLANJE

Partnerski programi: Jeste li još jedna online žrtva?

TEMU APP 100 E KUPON

Budite svjesni onih koji žele zaraditi novac na internetu

Pokušavajući zaraditi pristojan prihod za svoju obitelj, postao sam žrtva ovih nemilosrdnih ljudi. Ovdje neću spominjati imena, ali želim vas pustiti da poduzmete mjere opreza prije nego bude prekasno. Upao sam u dugove u ime pokušaja da zaradim novac na internetu pomoću programa drugih ljudi.



Ako nemate vlastite proizvode, ili ako vam netko ne može dopustiti da pregledavate proizvode koje namjeravate kupiti online, ili program za koji vas traži da se pridružite, prije nego što odlučite želite li to ili ne, zaboravite, velike su šanse da ćete upravo postati još jedna online žrtva.

Svaki affiliate program na Internetu obećava da će vas učiniti bogatima na internetu, jesu li promotori stvarno bogati kao što tvrde? Ako su doista bogati i ako doista znaju brze metode kako vas učiniti bogatima, zašto pokušavaju na mreži tražiti nekoga da se obogate! Jedini razlog zašto su online nije da vas učine bogatima, već da traže ljude da se obogate. Kako? Naravno da vas vara! Isprazniti svoju banku mjesečnim naknadama uz obećanje da ćete se zauzvrat obogatiti. Kažu vam da će vam dati samo dio onoga što im vi dajete, a vi se prijavite s drugom osobom, pa zato što se i vi želite obogatiti idete u potragu za tom osobom koja će vam pomoći da dobijete svoje provizije, i ciklus se nastavlja. Kada odete na njihove forume i pitate tko postaje milijunaš koristeći program, vjerojatno nećete dobiti jasan odgovor.

Istina je da ako bi se odjednom obogatili u tren oka, njihovi susjedi će ih okružiti radoznalošću u želji da se toliko obogate, neće oni tražiti ljude, ljudi će tražiti njih, svi će htjeti imati audijenciju kod njih, njihove knjige termina bit će toliko pune da će jedva imati vremena za audijenciju s bilo kim, ostavite na miru provođenje vremena na svojim računalima slanjem neželjene pošte ljudima za potencijalne prijave.

Znakovi da ćete postati internetska žrtva

Naravno, možete promovirati vlastite proizvode ili usluge ako ih imate. Ovo je najbolja opcija za uspjeh jer na taj način ostvarujete 100% profit od onoga što prodate. Drugi način je kupiti prava preprodaje, promovirati proizvode pomoću AdWordsa i zadržati sav profit.

Međutim, većina nas nema vlastite proizvode ili usluge. Stoga se možemo pridružiti raznim affiliate programima i promovirati ih. Međutim, kojim se programima pridružiti?

Zamislite ovo… Odabrali ste affiliate program koji vam je izgledao obećavajuće; istražili ste svoje ključne riječi i postavili AdWords kampanje. Čekate da se vaš profit ukotrlja…



Potrošili ste 10 USD, zatim 50 USD, pa 100 USD na AdWords oglašavanje i još uvijek ne vidite nijednu prodaju…

Zvuči li poznato?

To se događa većini novih oglašivača nakon što pokrenu svoje prve AdWords kampanje. Osim toga, vjerojatno mislite da je zarađivanje s AdWordsom samo još jedna prijevara i da ne funkcionira.



Pa, može biti mnogo razloga zašto nije izvršena niti jedna prodaja. Štoviše, jedan od razloga može biti —
Veliki napredak postignut je u e-trgovini i iznjedrio je jedan od najlakših načina generiranja prihoda na mreži, marketinške partnerske programe. Dostupni su mnogi affiliate programi za zarađivanje novca na internetu. Ako ste vlasnik web stranice, promoviranje proizvoda i usluga putem affiliate programa može biti izvrstan način za unovčavanje prometa. Ako već nemate web stranicu, još uvijek možete zaraditi s affiliate programima.

Dobar affiliate program ima mnoge prednosti. Odabir pogrešnog affiliate programa za tržište može imati izuzetno negativan utjecaj na vaše poslovanje i vrlo je važno da pažljivo odaberete svoje programe. Evo nekoliko najboljih značajki koje biste trebali tražiti u affiliate programu:

1. Partnerski program trebao bi imati dobru reputaciju jer na vrijeme plaća partnerima. Postoje neki partnerski programi koji varaju svoje partnere tako što im ne plaćaju na vrijeme ili ih uopće ne plaćaju, dajte sve od sebe da izbjegnete te programe.



2. Partnerski program trebao bi nuditi široku paletu flash bannera, skočnih prozora i bannera sa slikama koji se mogu dodati na web stranicu podružnica. Pružanje marketinške podrške u obliku promotivnih alata pokazuje da je affiliate program zabrinut za uspjeh svojih suradnika.

3. Sustav affiliate programa trebao bi nuditi različite odredišne stranice tako da suradnici mogu postaviti drugu odredišnu stranicu za svaki tekst, banner i oglasne veze.

4. Softver partnerskog programa trebao bi podržavati višeslojnu strukturu provizije.

5. Partnerski program trebao bi pružiti točnu statistiku partnera. Pružanje solidnog paketa statistike daje podružnicama mogućnost da prate svoje kampanje, izvrše potrebne prilagodbe i generiraju veću prodaju.

6. Vlasnici affiliate programa trebali bi pružiti brzu podršku za dobivanje odgovora na pitanja na vrijeme.

Nadamo se da će vam ovi savjeti pomoći u odabiru najboljih affiliate programa za tržište. Postoji mnogo, mnogo izbora koji su dostupni današnjem online affiliate marketeru, pažljivo donosite svoje odluke!

Korištenje kontaktnih leća

Prije dodirivanja kontaktnih leća ili oka važno je oprati ruke sapunom i dobro isprati vodom. Sapuni koji sadrže potencijalne alergene