HEKLANJE

Pazite što stavljate na lice

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi od nas možda su strogi kada je riječ o čistoći. Uvijek želimo održavati stvari urednima i što je više moguće osigurati da naše stvari nisu ni na koji način kontaminirane štetnim bakterijama. Ali mi žene često zaboravljamo da postoji jedna dnevna rutina koja bi nam mogla naštetiti alergijama, prištićima, pa čak i ozbiljnim infekcijama. Možda nismo svjesni, ali naši proizvodi za šminkanje i potrepštine mogu biti leglo klica i mikroorganizama koji mogu naškoditi našoj koži.

Vrlo je važno pravilno skladištiti proizvode i alate za šminkanje kako se to ne bi dogodilo. Iako većina kozmetičkih proizvoda sadrži konzervanse koji sprječavaju razvoj bakterija u njima, postoje određeni čimbenici koje ne možemo kontrolirati poput izlaganja svjetlu i toplini koji mogu promijeniti učinak tih konzervansa. Također je važno napomenuti da ovi proizvodi imaju rok trajanja. Loša je navika većine ženske populacije držati tone šminke u svojim neseserima, a da nisu svjesne činjenice da je tamo već duže vrijeme i da se više ne može nositi. Također nije dobro većinu ovih make-up proizvoda držati u kupaonici u kojoj je vlažno jer to stanje potiče razvoj ovih mikroorganizama.



Koristan savjet bi bio da šminku uvijek čuvate na suhom i hladnom mjestu. Izbjegavajte izlaganje sunčevoj svjetlosti. Držite poklopce čvrsto zatvorenima kada ih ne koristite. Čisti alati za šminkanje poput kistova za ovo bi također mogli biti plodno tlo za bakterije. Redovito ih perite i čistite. Veliko je ne-ne dijeliti šminku jer je to isto kao da četkicu za zube ili češalj dijelite s nekim drugim. Klice ili bakterije koje ona možda ima na licu i koži mogle bi se prenijeti na vašu šminku koja bi se zauzvrat mogla prenijeti na vas.

Također budite oprezni pri isprobavanju testera kozmetičkih proizvoda. Imajte na umu da ih je puno ljudi isprobavalo, koristeći aplikatore i dodirujući ih prstima. Ako prodajno osoblje ne vodi računa o higijeni, mogli biste dobiti osipe i moguće infekcije kože od njih.

Na kraju krajeva, nije bitno koji alat ili kistove koristite za šminkanje, koristite li ruke u nanošenju, koristite li skupu ili jeftinu šminku. Ono što je još važnije je da svoje kozmetičke proizvode i pribor održavate čistima kako biste izbjegli probleme u budućnosti.

Marketing članaka – moćan alat

Marketing članaka ima mnoge prednosti koje mogu uključivati etabliranje kao autora, stvaranje potencijalnih kupaca, više prometa na vašoj web stranici,

Težnja ka višem: Mastopeksija

Operacija podizanja grudi, klinički nazvana mastopeksija, vraća mladenački izgled ženskim grudima. Tijekom godina grudi gube svoj oblik i čvrstoću zbog