HEKLANJE

Pisanje članaka – Novi glavni alat za SEO – II. dio

TEMU APP 100 E KUPON

Pisanje članaka sada je glavno oružje u optimizaciji za tražilice. Ako ste pročitali prvi dio ovog članka, vidjet ćete zašto prethodne strategije povezivanja ne uspijevaju. Kao glavna tražilica, Google sada očekuje sljedeće veze kako bi povećao rang vaše web stranice:

1 Relevantno
2 Promjenjivi sidreni tekst
3 jednosmjerne veze



Ova pravila pokazuju da je potrebno razviti više prirodne strategije povezivanja.

Pisanje stručnih članaka o sadržaju vaše web stranice pomaže u postizanju tri gore navedena cilja.

Prije svega, možete postaviti poveznice unutar okvira s resursima vašeg članka koji upućuju na vašu web stranicu. Neki direktoriji članaka čak vam omogućuju postavljanje poveznica unutar samog tijela članka. Stoga je svaki tekst veze koji upućuje na vašu web stranicu vrlo relevantan za sam sadržaj članka i vašeg oca.

Moguće je mijenjati sidreni tekst od članka do članka, a da ostane usmjeren na ključne riječi i, što je najvažnije, relevantan.

Podnošenjem vašeg članka stranicama za podnošenje članaka, ne obvezujete se postaviti povratnu poveznicu do stranice članka na svojoj web stranici. Ovo osigurava da je veza na vašu web stranicu jednosmjerna.

Pišući mnogo kvalitetnih članaka, počet ćete biti prepoznati kao stručnjak u svom području.

Možete vidjeti kako pisanje članaka o temi vaše web stranice može biti vrhunski SEO alat. Međutim, stvari postaju još bolje.



Autori e-zina i webmasteri također redovito pretražuju ove stranice tražeći svježi sadržaj za svoje e-zine i web stranice. Vaš je članak slobodan za distribuciju i ponovno objavljivanje sve dok je netaknut, s okvirom resursa i svim vezama.

To znači da svaki članak potencijalno može stvoriti stotine ili tisuće povratnih poveznica na vašu web stranicu, svaka od njih relevantna, različita u tekstu sidra i jednosmjerna. Nije loše za oko 30 minuta rada. Dakle, savjet je jednostavan – počnite pisati, ili ako se osjećate nesposobnim pisati vlastite članke, nađite nekoga da ih napiše umjesto vas!

Djeluje li Hydroderm?

Hydroderm je vrlo željena krema protiv starenja u nizu. Ovaj serum sprječava pojavu ranog starenja kože i održava je mlađom,