HEKLANJE

Pitanja koja trebate postaviti tattoo umjetniku prije nego što se tetovirate

TEMU APP 100 E KUPON

Ako razmišljate o tetoviranju, odvojite vrijeme za razgovor sa svojim tattoo umjetnikom. Tijekom razgovora svakako imate popis pitanja na koja biste željeli dobiti odgovore prije nego što krenete s odlukom. U nastavku je nekoliko pitanja koja biste trebali razmisliti o postavljanju:

Koliko dugo poslujete? Ovo je važno za određivanje koliko će posao biti profesionalan i kakav ugled tvrtka ima. Ako je tattoo studio član Better Business Bureaua, provjerite njihovu evidenciju da vidite sve pritužbe koje su pokrenute u prethodnih 36 mjeseci.



Koje su vaše kvalifikacije? Prije nego što posjetite liječnika, nije li važno znati da su oni kvalificirani? Apsolutno. Isto je i s tattoo umjetnikom. Iako su ta dva zanimanja potpuno različita, postoje sličnosti u tome što oba uključuju korištenje igala i oba profesionalca moraju biti upoznati sa svojim pristupom sterilizaciji svoje opreme. Kvalifikacije pojedinca i povijest treninga reći će vam mnogo o tome što možete očekivati.

Dajete li garanciju za svoj rad? Ako konačna slika nije baš onakva kakvoj ste se nadali, hoće li biti popravljena bez naknade ili koji je postupak ako niste zadovoljni tetovažom? Postoji li neka vrsta pravila povrata? Sve je to važno u određivanju usluge nakon prodaje.

Mogu li vidjeti uzorke vašeg rada ili imate reference? Ako želite znati o kvaliteti rada, uvijek trebate tražiti reference u bilo kojem poslu.

Koliko će ovo koštati? Prije nego što pristanete na određeni dizajn tetovaže, trebali biste saznati punu cijenu. Velike tetovaže mogu biti vrlo skupe, ali čak i najmanji dizajn može biti skup ako imate ograničen budžet. Učinite si uslugu i izbjegnite iznenađenja – unaprijed se raspitajte o troškovima.

Koliko ste tetovaža napravili? To će vam dati dobar pokazatelj razine iskustva i koliko je dizajnerskog posla umjetnik napravio.

Koja je vjerojatnost infekcije i kako spriječiti da do nje dođe? Svaki dobar tattoo majstor može dati ovu informaciju. On/ona bi vam trebao znati reći što učiniti kako biste smanjili vjerojatnost infekcije i što učiniti ako sumnjate da se ona razvija.

Postoji li netko tko se ne bi trebao tetovirati, poput nekoga s određenim zdravstvenim problemima? Ovo je važno, pogotovo ako pitate jer imate stanje koje vas brine. Pojedinci s slabom krvlju, na primjer, mogu biti oprezniji u vezi svega što uključuje lomljenje kože ili igle. Isto vrijedi i za osobe s drugim bolestima, koje treba riješiti prije pristanka na tetoviranje.



Ako se bojim igala, postoji li neki način da mi pomognete u procesu tetoviranja? Nemoj se osjećati loše ako si to ti. Puno ljudi ima strah od igala, uređaja koji se koristi za izradu tetovaža. Ako se bojite, nikad ne škodi da to unaprijed objasnite tattoo umjetniku kako bi on/ona pokušao poduzeti dodatne korake kako bi se vi osjećali opušteno ili kako bi iskustvo za vas bilo manje bolno.

Koliko će trajati proces tetoviranja? Ovo je važno, pogotovo ako se tetovirate na pauzi za ručak. Šalu na stranu, htjet ćete znati koliko dugo možete očekivati da će proces trajati kako biste u skladu s tim mogli planirati ostatak dana.

Ovaj se članak koristi samo u informativne svrhe. Ovdje sadržane informacije nisu namijenjene za korištenje umjesto ili u kombinaciji s profesionalnim medicinskim savjetima. Prije odluke o tetoviranju ili uklanjanju iste, pacijent se mora posavjetovati s ovlaštenim liječnikom radi medicinskog savjeta i/ili kako bi se odredio najbolji način djelovanja za njegove/njezine individualne zdravstvene potrebe.



Izgradnja sjenice

Mislite da možete izgraditi sjenicu od nule? Postoji mnogo besplatnih planova za sjenice dostupnih u knjižnicama i na internetu. Dostupni

Aluminijske portalne dizalice

Prikladno premještanje glomaznih ili teških predmeta s jednog mjesta na drugo može biti izazovan čimbenik pri upravljanju sigurnim i učinkovitim

Kako usporediti kreditne kartice

Kada kupujete kreditnu karticu, želite onu koja ima najbolje dostupne značajke i mogućnosti. Ako dobijete pogrešnu kreditnu karticu, mogli biste

Kupiti franšizu ili pokrenuti posao?

Franšizno poslovanje definitivno je sigurnija prilika prema brojkama američkog Ministarstva trgovine. Ova studija provedena tijekom 7 godina otkrila je da