HEKLANJE

Pitanja o laserskom uklanjanju dlačica

TEMU APP 100 E KUPON

Ovaj članak odgovara na nekoliko najčešćih pitanja o laserskom uklanjanju dlačica, uključujući za koga je prikladno, koliko će koštati, za koja područja tijela je najprikladnije i koliko su trajni rezultati.

Za koga je prikladno lasersko uklanjanje dlačica?



Nije prikladno za svakoga. Opće pravilo je da dotična dlaka mora biti tamnije boje od kože koja je okružuje. Ako je koža vrlo tamne pigmentacije, možda ćete apsorbirati previše energije lasera, pa se tretman ne preporučuje. Oni koji su preplanuli sa svijetlom kosom također su neprikladni. Oni koji su preplanuli s tamnom kosom ne bi trebali ići na tretman dok im preplanulost ne izblijedi.

Općenito govoreći, tretman je lakše izvesti na nekome sa svijetlom kosom, za razliku od nekoga s tamnom kosom.

Koliko to kosta?

Prosječna cijena sesije je oko 500 USD. Obično se preporučuju četiri ili više sesija. Velika područja (kao što su leđa) očito će rezultirati većim računom, a manja područja (kao što je gornja usna) neće koštati toliko. Preporučuju se privatne konzultacije kako bi se procijenio trošak, budući da se broj potrebnih sesija razlikuje od osobe do osobe.

S kojih se dijelova tijela dlačice mogu ukloniti laserskim tretmanom?

Bilo gdje gdje ima viška dlačica. Jedina prava iznimka je oko očiju. Najčešća područja su noge, leđa, bikini zona i ispod pazuha.

Je li trajno?



Za razliku od brijanja i depilacije, lasersko uklanjanje dlačica smatra se trajnijim oblikom uklanjanja dlačica, no rezultati se razlikuju ovisno o pacijentu. Kao i kod svih tretmana ljepote, nemojte odabrati ordinaciju koja nudi najnižu cijenu jer tretman možda neće biti najbolje kvalitete.

Internet kao izvor zarade

Internet je medij koji je sa svojom pojavom, donio brojne pogodnosti. Od velikoj broja pogodnosti korištenja interneta, jedna je od