HEKLANJE

Plaćanje računa na vrijeme

TEMU APP 100 E KUPON

Koliko mjesečnih računa dobivate? Možete imati račun za hipotekarni kredit, plaćanje automobila, grijanje, struju, plin, telefon, televiziju, a to čak i ne počinje s plaćanjem kreditnom karticom ili karticom trgovine. Činjenica je da ljudi danas imaju više mjesečnih obveza nego ikad prije. A uz sve te razne račune vrlo je lako zaboraviti platiti jedan na vrijeme.

Zatim postoji potpuno zasebno pitanje možete li priuštiti sve svoje račune ili ne. Ponekad smo se možda jednostavno financijski previše zadužili i u takvim situacijama možda nećemo moći platiti sve svoje račune kako dospijevaju. A što ako izgubite posao, ili se razbolite ili na drugi način ne možete raditi? Čak i ako je to samo nakratko, imat ćete vrlo stvarnih problema s podmirivanjem svih mjesečnih računa.



Jedanaesterci

Ovo može biti katastrofalno. Prije svega, većina će vjerovnika naplatiti kazne za zakašnjelo plaćanje i druge administrativne troškove na vaš račun ako zakasnite. Neki se mogu prisjetiti ili pokušati povratiti imovinu ako imaju osiguranje nad njom. Ovo je najozbiljnije u slučaju vaše kuće, ali se također može odnositi na vaš automobil ili bilo koju drugu kupovinu koju ste kupili na rate, kao što je televizija ili računalo.

Kako možete osigurati takav ishod? Imati nešto ušteđevine vrlo je dobar početak. Ovo bi vas trebalo moći ublažiti nekoliko mjeseci ako izgubite posao. Tu je i činjenica da možda nije toliko mudro nagomilati toliko obveza da ne možete smanjiti svoje izdatke u kratkom roku.

Osiguranje Zaštita

Druga opcija koju treba razmotriti je osiguranje zaštite plaćanja. Ovo može biti od velike pomoći i osmišljeno je posebno za situacije poput ovih. Kako to funkcionira je da plaćate dodatni iznos povrh svog mjesečnog računa. To se automatski dodaje vašem računu i ovisi o tome koliko imate nepodmirenog iznosa za svaki račun. Na primjer, osiguranje zaštite plaćanja na kreditnoj kartici može koštati 1 £ na svakih 100 £ koje imate nepodmirenih. Ono što se tada događa jest da ako izgubite posao ne svojom krivnjom ili ako postanete nesposobni za rad zbog nesreće ili bolesti, osiguranje bi trebalo uskočiti i izvršiti otplatu umjesto vas kako ne biste zaostali i nagomilati dodatne naknade. Ovo vam može biti velika financijska pomoć, u trenutku kada vam je najpotrebnija.

Kupite gorivo i osvojite bonus

Nekada su vam za preživljavanje bili potrebni samo zrak, hrana i voda. Nažalost, danas se ta jednadžba promijenila. S proliferacijom