HEKLANJE

Poboljšanja lica kirurškim implantatima

TEMU APP 100 E KUPON

Nije potrebno spominjati da izgled ljudskog lica igra veliku ulogu u interakcijama između svakoga od nas. Implantati nude priliku da pokažete svoju najbolju stranu.

Poboljšanja lica kirurškim implantatima



Postoje mnoge definicije plastične kirurgije. Jedan od češćih je ispravljanje ili modifikacija abnormalnosti u tijelu. O tome što točno predstavlja nenormalnost predmet je velikih rasprava, naime stvarna nenormalnost ili nešto što osobi subjektivno nije stalo do njezina izgleda.

Kirurški implantati koji se koriste za poboljšanje lica definitivno spadaju u više medicinski definiranu definiciju plastične kirurgije. Implantati se često koriste za rješavanje nesavršenosti koje su i subjektivno percipirane i fizički prisutne iz medicinske perspektive. Ozbiljno mala brada i neravne ili spuštene jagodične kosti često su područje kirurške intervencije.

Kirurška rješenja za nedostatke lica svode se na preoblikovanje lica u tradicionalniju strukturu. Cilj bi mogao biti povećati veličinu brade kako bi se stvorila linearna ravnoteža gledanja sa strane ili poboljšati jednu stranu lica kako bi se stvorila ravnoteža u izgledu. Očito, postoje i druge situacije. Međutim, ono što nije sporno jest emocionalna i psihološka dobrobit takvih poboljšanja kada postoji ozbiljan nedostatak.

Kako bi preoblikovali područje lica, plastični kirurzi često koriste implantate. Implantati se mogu unaprijed postaviti ili prilagoditi za određeni problem. Na primjer, za osobe s ozbiljno smanjenom bradom, implantat se postavlja na točku brade kako bi se dobio volumen i prirodniji izgled. Cilj operacije je stvoriti uravnoteženije lice pomicanjem povećavajući bradu na takav način da pogled sa strane pokazuje općenito ravnomjeran nagib od čela do brade.

Operacija lica ove vrste je iznenađujuće nekomplicirana za pacijenta. Često se radi za manje od dva sata i rijetko je potrebna hospitalizacija. Općenito, pacijenti se mogu vratiti na posao za tjedan dana, a svaka naznaka kirurškog zahvata može nestati dva tjedna nakon toga. Očito je da je svaka situacija drugačija pa se posavjetujte sa svojim liječnikom kako biste razumjeli svoju situaciju i razumne rezultate koji se mogu očekivati.

Abnormalnosti lica, bilo percipirane ili medicinski značajne, mogu biti srž problema s povjerenjem. Ako spadate u ovu klasifikaciju, nemojte se ustručavati kontaktirati plastičnog kirurga kako biste razgovarali o opcijama koje su vam dostupne. Obavezno pogledajte slike prije i poslije kako biste dobili konačnu predodžbu o dostupnim rješenjima.