HEKLANJE

Pocrvenite

TEMU APP 100 E KUPON

Rumenilo na licu vrlo je bitno za postizanje svježeg izgleda. Lagano nanošenje rumenila može unijeti svjetlinu i život u vaše blijedo lice. Bez obzira idete li u šetnju ili na poseban spoj, rumenilo na licu može vam pomoći da postignete dramatičan izgled. Nanošenje rumenila također zahtijeva praksu i vještinu jer pogrešno nanošenje može polučiti loše rezultate za cjelokupni izgled šminke. Ne želite sada izgledati kao klaunovi, zar ne? Vrlo je važno da vaše rumenilo istakne vaše jagodice kako bi vašem lijepom licu dalo dubinu i oblik.

Na tržištu postoji veliki izbor rumenila i važno je ne samo pronaći pravu boju za svoje obraze, već i koristiti pravu vrstu koja odgovara vašem tipu kože. Važno je napomenuti da birate nijanse rumenila koje su približne boji vašeg tena kako biste postigli što prirodniji izgled. Odabir tamnije nijanse za vaše obraze ne čini da izgledaju dobro jer privlači pozornost na njih umjesto da se fokusira na sveukupni dojam koji vaše lice ostavlja našminkanim učinkom. Premda nije preporučljivo miješati različite nijanse rumenila ako ste početnik kako biste izbjegli katastrofalne učinke, preporučujem da to počnete činiti tek kada ste već vješti i vješti u nanošenju rumenila. Preporučljivo je koristiti svijetle nijanse rumenila za dnevnu upotrebu, dok se za noć držite tamnijih tonova.



Rumenilo možete pronaći u obliku praha, tekućine, gela ili kreme. Rumenilo u prahu odgovara gotovo svim tipovima kože. Također možete odlučiti koristiti mješavinu pudera ili kreme zajedno, posebno za one s mješovitim tipom kože. Kremasto rumenilo je odlično za suhu kožu, a ako imate masnu kožu, najbolje bi vam odgovaralo rumenilo u gelu.

Kod šminkanja, rumenilo je uvijek zadnje koje stavljate. Rumenilo bi bilo zadnji aspekt koji bi prekrio vaš make-up kako biste postigli uravnotežen izgled.

Za nanošenje rumenila koristite veliki okrugli kist i pronađite jabučicu na obrazima smiješeći se dok ga nanosite. Uvijek čistite svoju četku kako biste spriječili nakupljanje bakterija na njoj koje mogu uzrokovati alergije ili probleme s kožom.

BMW hibridni automobil: njemački inženjerski sjaj i elegancija opremljeni revolucionarnom hibridnom tehnologijom, kombinacijom stila i performansi

Pridružujući se broju proizvođača automobila koji su bili zabrinuti zbog sve veće potražnje za automobilima koji su prihvatljivi za okoliš, njemački div za proizvodnju automobila BMW najavio je da će i oni uskoro proizvoditi i prodavati hibridne automobile. U sljedeće četiri godine, BMW će ponuditi vlastitu verziju fenomenalnog i popularnog hibridnog automobila.

Poznavajući mnoge inovacije i izvrsne kvalitete koje je BMW doprinio svijetu automobila, možemo biti sigurni da bi ovo bio još jedan napredak u automobilskom inženjerstvu koji bi postavio ravan koji bi drugi slijedili.

BMW je rekao da će njihov hibridni automobil pokretati i vodik i nafta, a to će biti prvo ugrađeno u BMW serije 7. BMW već ima neke od ovih automobila na testnoj vožnji u različitim zemljama. Istraživači i inženjeri već provode neke testove i dobivaju povratne informacije kako bi usavršili svoje prvo izdanje hibridnog automobila. BMW ne želi izdati automobil samo lijepog izgleda, oni žele onaj koji će biti istinski ekološki prihvatljiv, kao i prekrasnih performansi.



Odstupajući od uobičajenih gorivih ćelija koje koriste drugi proizvođači hibridnih automobila, BMW se odlučio na korištenje vodikovog goriva u kombinaciji s motorom s unutarnjim izgaranjem. To je dovelo do potrebnih dodatnih istraživanja i razvoja zbog zahtjeva motora da zadrže vodik u tekućem obliku, a to predstavlja problem u održavanju dovoljno hladnim za upravo to. Ako se motor previše zagrije, vodik može ispariti što zahtijeva česta punjenja. Još jedna nedoumica je sprječavanje isparavanja vodika tijekom transporta do motora. No BMW je rekao da je pronašao rješenje za ovaj problem.

BMW vidi vodik kao rješenje, no trebat će još otprilike dva desetljeća prije nego što se automobil zapravo počne pokretati samo vodikom. No uvjereni su da je to itekako ostvarivo.

BMW tvrdi da su posljednjih trideset godina razvijali tehnologiju koja bi mogla dovesti do prvog vozila na čisti vodik. Oni već imaju automobil koji pokreće voda, automobil koji ispušta vodenu paru na ispušnoj cijevi i koji će uzimati vodik iz sunčeve svjetlosti.



BMW se fokusirao na vodik kao odličan izvor energije za automobile jer je on najbolje rješenje za sve gore emisije iz vozila koje pridonose zagađenju okoliša. To je zato što vodik nema opasne emisije, ne šteti atmosferi, ne iscrpljuje prirodne resurse, jer se može uzeti iz brojnih izvora koji se mogu reciklirati. Ovo je BMW-ovo rješenje, pogon vozila vodikom proizvedenim iz vode korištenjem sunčeve energije. Ovaj napredak u tehnologiji očit je s proizvodnim automobilom BMW 750hl prikazanim na Expo 2000. Zajedno s nekim od svojih partnera, BMW možda zaostaje u masovnoj proizvodnji hibridnih automobila, ali oni su predvodnici u hibridnoj tehnologiji.

Uskoro ćemo svi mi biti korisnici svih ovih razvoja i inovacija. Ne samo da ćemo moći uštedjeti na plinu, nego ćemo također spasiti okoliš. Posjedovanje hibridnog automobila ne mora značiti vožnju u skučenim automobilima s niskom snagom motora. S otkrivanjem hibridnog automobila BMW u bliskoj budućnosti, dobivate sofisticiranost, snagu, eleganciju i stil dok pomažete očistiti naš zrak.

OTIŠO JE OTAC MOJ POLAKO

GACKA DOLINA NAJLJEPŠA NA SVIJETU, SPOT JE RAĐEN LJETOS, PJEVA ZORAN MARIJAN I VEDRAN MLIKOTA, TU JE I DANKO LJUŠTINA………….