HEKLANJE

Podcjenjujemo li ono što trošimo na kreditne kartice?

TEMU APP 100 E KUPON

Istraga koju je organizirao Egg kaže da su potrošači uvelike podcijenili iznos koji se koristi kreditnim karticama diljem Ujedinjenog Kraljevstva, što to znači da potrošači troše puno više nego što misle. Istraga je otkrila da kada su potrošači mislili da su potrošili 236 milijardi funti, zapravo je bilo 437 milijardi funti, neka razlika!

Kako to da postoji tako velika razlika?



Pa većina nas obično sve plaća plastičnom karticom i teško nam je pratiti što trošimo.

Većina ljudi ima više od jedne kreditne kartice i mnogi od njih s vremena na vrijeme prenose svoje stanje kako bi dobili najbolju kamatnu stopu, tako da kada radite s dvije ili više kreditnih kartica lako je pogrešno izračunati koliko trošite i s toliko različitih opcija plaćanja koje možete izabrati, možete vidjeti kako može postojati tolika razlika u onome što trošimo, preko £200 milijardi! strašno ili što?

Još jedno pitanje koje morate postaviti je, ako ne znamo što je na našim računima, kako možemo znati da nas ne varaju?

Šest od deset potrošača nije znalo koliko im je na računu da bi se novac mogao podići i ne bi imali pojma. Imajte na umu da bi neki rekli (ne ja, vi razumijete) ako ne vodite računa o svom novcu, zaslužujete da vam ga ukradu.

Udruga britanskih bankara otkrila je da je do kraja rujna prodaja kreditnih kartica pala u posljednja dva mjeseca, što pokazuje da su potrošači budite oprezni, ali s Božićem iza ugla, siguran sam da će prodaja kreditnih kartica porasti i da ćemo imati još jednu veliku potrošnju s plastičnim karticama.

Dakle, pitanje je bilo, podcjenjujemo li ono što trošimo? pa činjenice definitivno govore da!

Dakle, što bismo trebali učiniti u vezi s tim, držite čvršći nadzor nad svojim računima, još jednom provjerite što dolazi i izlazi i pobrinite se da je sve u ravnoteži na kraju mjeseca.



sretno!

Okrutno smo prevareni

Okrutno smo prevareni, rekavši da da bismo imali novac, moramo raditi ono što donosi novac. Samo ovako i ništa drugo.