HEKLANJE

Podignite svoju vjerodostojnost i uzdignite promet slanjem članka

TEMU APP 100 E KUPON

Web stranice su napravljene za surfere koji čitaju, skeniraju i žele znati više o određenoj temi ili temi koju traže. Članci napisani za web stranice služe ovoj posebnoj svrsi. Ali, vjerovali ili ne, surferi koji traže relevantne članke na webu ne čine to tako što zapravo čitaju svaki pojedini članak na koji naiđu, oni ga jednostavno prelete i skeniraju.

Otkriveno je da samo šesnaest posto testiranih korisnika koji redovito surfaju internetom u potrazi za informacijama zapravo pročitaju svaku riječ članka. Nevjerojatnih sedamdeset devet posto samo ga skenira. Sve što rade je izabrati između mnogih riječi ispred sebe i odabrati relevantne riječi, izraze ili rečenice.



No, ipak postoji iznimka. U istom testu također je otkriveno da su članci koji su imali više od stopostotnu ocjenu upotrebljivosti bili članci koji su sažeto napisani, dobro istraženi i objektivno prezentirani.

Za članke koji su bili prosječni sadržajem i formom, ovdje je skeniranje teksta svakako korisno. Članke poput ovih bilo bi lakše skenirati putem ključnih riječi koje su istaknute ili u drugoj boji ili fontu.
Što bi onda bilo potrebno da članak bude dovoljno lako čitljiv i da se u isto vrijeme smatra važnim? Slijede osnovni savjeti koje treba primijeniti na pisani članak kako bi izgledao jasan i razumljiv.

Primijenite podnaslove

Obavezno koristite podnaslove koji su smisleni. Imajte na umu da ovi podnaslovi moraju biti više kontekstualni nego slatki ili pametni. Iako je lijepo učiniti ga slatkim, podnaslov koji je primjenjiviji i prikladniji za temu članka superiorniji je i ugodniji od onog koji teži samo ljupkosti.

Koristite metke

Grafičke oznake koje su sastavljene u popis lakše se čitaju od podužeg popisa odlomaka. Čini članak čitljivim jer je izravno usmjeren na stvar. Meci bi trebali biti kratki i brzi i moraju pružiti pravu stvar. Ne vijugave izjave koje stvarno ne idu nikamo.

Paragraf po ideji



Korisnici weba vrlo su oštra skupina. Žele dobro štivo, dobar članak, žele jedan brz i žele jedan dobar. Dakle, odlomak koji sadrži više od jedne ideje vjerojatnije će uzrokovati da im se oči cakle i namjerno preskoče te ideje, posebno ako smatraju da prvih nekoliko riječi, izraza i rečenica u odlomku nisu vrijedni njihove pažnje.

Biti vjerodostojan je nevjerojatno

Vjerodostojnost je ključni sastojak za izdvajanje članka među stotinama i tisućama koji se šire internetom. Budući da je web medij besplatan za sve, izvor informacija za određeni članak ponekad može biti nejasan, što mu ponekad otežava vjerovati.



Međutim, postoje načini da se poveća vjerodostojnost određenog članka. Jedan od mnogih načina je kroz grafiku koja je dobre kvalitete. Drugi način je kroz stvaranje izlaznih poveznica u hipertekstu. Putem ove metode, korisnik se može povezati na poveznicu drugog slično povezanog članka, ostavljajući tako korisnicima dojam da je autor članka napravio dobru domaću zadaću i da se jasno ne boji drugim korisnicima pokazati web stranice slične tematike.

Ne hvali se time

Pisanje koje promiče i preuveličava određeni proizvod, informaciju ili predmet te iznošenje tvrdnji da je takav proizvod “najbolja stvar ikada” vrlo je rašireno na internetu.



Međutim, takvi članci čine vrlo malo u percepciji korisnika dok obrađuju da je ovaj detalj puko precjenjivanje, ako ne i uljepšavanje.

Najbolji način za to

Prema testu provedenom u mjerenju upotrebljivosti članaka poslanih na web-mjesta, otkriveno je da su članci koji su napisani na sažet način, imali značajke i ključne riječi koje je lako pregledati, kao i stil koji je objektivan, uživali veliki uspjeh sto dvadeset i četiri posto korisničke ocjene u usporedbi s člancima koji su bili promotivnog stila (oni koji pretjeruju). Ova vrsta članaka ima ocjenu upotrebljivosti od nula posto. U međuvremenu, članci koji su bili samo sažeti imali su pedeset osam posto ocjene korisnika. Članci koji su bili striktno objektivni imali su dvadeset sedam posto ocjene korisnika.

Ukratko, što je članak vjerodostojniji, to je veća i veća vjerojatnost da će korisnike više privući, kao i mjesto koje ga prenosi.

Članak se može slobodno objavljivati sve dok članak, ime autora i podaci o biografiji s poveznicom ostaju upisani. Ako se koristi za e-tečaj, molimo obavijestite autora putem e-pošte. Kontakt informacije nalaze se na njezinoj stranici.

Lijekovi i tretmani ćelavosti

Najčešći uzrok gubitka kose, osobito kod muškaraca, je androgena ili muška ćelavost. Srednja tinejdžerska doba ili pubertet započinje proces ‘ćelavosti’

Štednja na kreditnoj kartici

Imati kreditnu karticu vrlo je zgodno jer nošenje velike količine gotovine postaje nepotrebno i možda će vam čak biti teško