HEKLANJE

Popravak kredita besplatno

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste jedan od 42% Amerikanaca koji pate od loše kreditne sposobnosti ili imaju nizak kreditni rezultat (ispod 720), možda će vas zaintrigirati sve ponuđene usluge “besplatnog popravka kreditne sposobnosti”. Prije nego što to učinite, trebali biste znati da to možete učiniti sami, doista besplatno.

Kome je potreban popravak kreditne sposobnosti?
Ako ikada planirate podići zajam, bilo za automobil, dom ili bilo što što vam srce poželi, vaš će kreditni rezultat biti ključan u određivanju vaše kamatne stope. Svaki rezultat ispod 750 treba popraviti što je moguće bolje.



Samostalni popravak kredita
Prvo, nabavite svoje kreditno izvješće. Imate pravo na besplatno izvješće ako vam je uskraćena bilo koja usluga zbog vaše kreditne sposobnosti. Na obrascu koji ste primili za odbijanje kredita pronađite ime i telefonski broj tvrtke za kreditno izvješćivanje. Također imate pravo na jedno besplatno izvješće godišnje. Postoje tri tvrtke za izvještavanje potrošača, Equifax, Experian i TransUnion. Sve ovo možete pogledati na internetu.
Drugo, osporite sve pogreške ili zastarjele unose u izvješću. U dva pisma, jedno agenciji za prijavu, a drugo tvrtki koja vas tereti za spor, uključite svoje ime, adresu, stavku koju osporavate, sve činjenice i objašnjenja, zatražite da se to ukloni ili ispravi i uključite kopiju svih popratnih dokumenata dokumente i kopiju vašeg kreditnog izvješća sa zaokruženom stavkom.
Treće, održavajte stanja niskima, plaćajte kreditne kartice i tražite novi kredit samo kada je to potrebno.

Iskreno,

Dave Vaccaro

Ako želite saznati više informacija o tome kako besplatno popraviti svoj kredit, to možete učiniti posjetom http://creditrepairfree.org Dave Vaccaro također vodi i održava http://www.newtechnologyblog.com

Krapinske toplice

Krapinske toplice kao termarna vrela spominju se u srednjem vijeku iako postoje naznake da su ih koristili i Rimljani pod