HEKLANJE

Podučavanje odgovornog korištenja kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Žalosna je činjenica da većina studenata nikada ne dobije formalnu lekciju o upravljanju svojim kreditima i dugovima. Za mnoge mlade ljude prvi susret s odgovornim korisnicima kreditnih kartica neće se dogoditi dok ne završe fakultet – daleko od kuće i pod vodstvom mame i tate. Čim stupe na kampus, nove studente će se udvarati velikim kartičarskim kućama, a sve one žele se etablirati kao ‘prva kartica u vašem novčaniku’.

Ako će vaše dijete na jesen ići na koledž, jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za njega ili nju jest da ga navedete na pravu nogu za odgovorno rukovanje kreditom. Nepotrebno je reći da je primjer najbolji način poučavanja. Što odgovornije postupate s vlastitim korištenjem kreditne kartice, to je vjerojatnije da će apsorbirati vaše stavove prema korištenju kreditnih kartica.



Osim toga, jedan od najlakših načina za poučavanje odgovornom korištenju kreditne kartice je potpisivanje zahtjeva za jednu od kreditnih kartica koje su posebno dizajnirane za studente – i to prije nego što krenu sami. Svaka glavna linija kreditnih kartica sadrži najmanje jednu kreditnu karticu koja ima niske kreditne limite (500 do 1000 USD), nema godišnju naknadu i umjerenu APR.

Pobrinite se oko podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu. Objasnite im da će svaki zahtjev za kreditnu karticu koji ispune biti zabilježen na njihovom kreditnom izvješću – srednjoškolci posebno razumiju koncept ‘trajne evidencije’ – i da što više kreditnih kartica podnesu zahtjev, to je njihova ‘trajna evidencija’ lošija. postati. Na taj način, kada stignu na kampus, bit će upozoreni da im bezbrojne kartičarske kuće govore ‘nije ništa strašno’.

Pokažite im kako usporediti kreditne kartice i shvatiti koliko će ih kredit zapravo koštati. Ako ni sami u to niste sigurni, pogledajte naše članke o godišnjoj postotnoj stopi i kako izračunati trošak kreditne kartice. Pobrinite se da razumiju što je ‘zakašnjelo plaćanje’ i kako će to utjecati na troškove njihove kreditne kartice. Kada shvate da će kašnjenje s plaćanjem dodati 29 USD na njihov račun ovog mjeseca, I povećati njihovu APR tako da će svaki račun od sada biti veći, daleko je vjerojatnije da će cijeniti važnost plaćanja na vrijeme.

Naposljetku, prije nego što ih okrenete kreditnom karticom, odvojite vrijeme da sjednete s njima i napravite labav proračun koji mogu slijediti. Zatim dogovorite mjesečni sastanak i zajedno pregledajte račun za kreditnu karticu i potvrde o kreditnoj kartici. Moći ćete nadzirati potrošnju i pomoći im da pronađu načine da ostanu unutar proračuna, a da i dalje ispravno otplaćuju svoju kreditnu karticu.

Uvriježeni je aforizam da je potrebno samo 7 dana da se stekne nova navika. Odvojite nekoliko mjeseci prije nego što vaš student krene na koledž kako biste im pomogli da steknu dobre, odgovorne navike s kreditnim karticama. To je lekcija koja će im trajati do kraja života.

Plan za pisanje SEO kopije

Uvođenje jednostavnog plana u tri koraka koji se može koristiti kao strategija za pokretanje SEO copywriting kampanje. Kao i sa