HEKLANJE

Pojedinosti o američkoj platinastoj prijavi

TEMU APP 100 E KUPON

USA Platinum Credit Card dizajnirana je za one koji imaju lošu ili ograničenu kreditnu sposobnost i koji su tražili način da uspostave ili ponovno uspostave pozitivnu kreditnu povijest.

Unatoč naknadi za otvaranje računa od 149,95 USD s kreditnom karticom USA Platinum, to je razumno u usporedbi sa sličnim karticama koje se koriste u svrhu uspostavljanja ili ponovnog uspostavljanja kredita, od kojih neke naplaćuju naknade između 200 i 400 USD tijekom prve godine članstva. Pozitivna strana je i činjenica da kartica nema godišnju naknadu i ne naplaćuje kamate na kupnju.



Oni se pridržavaju svoje politike “Bez provjere kreditne sposobnosti ili odbijanja kredita.” Međutim, vrijede određena ograničenja. Kako biste se kvalificirali za ovu karticu, morate imati najmanje 18 godina, državljanin SAD-a ili stalni stanovnik (osim u Wisconsinu), imati aktivan tekući račun i morate imati mjesečni prihod od najmanje 800 dolara bez nerazriješenih bankrota.

Za one vlasnike kartice koji postanu aktivni članovi, kartica će biti prijavljena glavnom kreditnom uredu. Za one koji žele uspostaviti ili ponovno uspostaviti kredit, ovo je važan podatak. S negativne strane, kartica nije velika kreditna kartica, već maloprodajna kartica za kupnju poput one koju biste koristili odlaskom u JC Penney’s ili Sears. Može se koristiti za kupnju robe na web stranici USA Shopping Cluba. Ovo može biti nedostatak za neke, ali ako ste jedan od onih koji traže način da izgrade pozitivnu kreditnu povijest i ne smeta vam što karticu možete koristiti samo za kupnju na njihovoj web stranici, ova kartica može biti velika prednost za vašu kreditnu datoteku. Osim toga, činjenica da kartica nema kamate za kupnje znači da možete povećati svoj kredit kupnjom na web stranici USA Cluba bez zaduživanja plaćajući visoke kamate.

Jeste li prevareni?

Zarađivati novac može biti vrlo težak posao. Za zaradu je potrebno vrijeme i predanost poslu. Svatko traži brži i lakši