HEKLANJE

Pojedinosti o aplikaciji Citi PremierPass Card Elite razine

TEMU APP 100 E KUPON

Citi PremierPass Card – Elite Level namijenjena je onima s izvrsnom kreditnom sposobnošću koji su zainteresirani za nagradnu karticu koja se može koristiti u bilo kojoj zrakoplovnoj tvrtki. Vlasnici kartice zarađuju dva boda za svaki dolar potrošen u supermarketima, drogerijama, benzinskim postajama, prigradskom prijevozu i nadležnim parkirnim mjestima. Jedan bod se zarađuje za druge kupnje i svaku prijeđenu milju bilo koje zrakoplovne kompanije kada se kartica koristi za kupnju karte. Svoje bodove možete iskoristiti za letove bilo kojeg zračnog prijevoznika, darovne bonove, robu i kredite na izvodu pomoću mreže ThankYou. Vlasnik kartice može zaraditi samo 200.000 bodova godišnje (samo 100.000 od njih mogu biti ThankYou Flight bodovi), a one će isteći za tri godine ako je račun tijekom tog vremena bio neaktivan.

Kartica ima prilično visoku godišnju naknadu od 75 USD, ali kamatna stopa je prilično niska varijabla od 13,99% na kupnje s minimalnom stopom od 19,9% na gotovinske predujmove na temelju glavne stope. Tijekom prve godine postoji početna stopa od 0% za prijenose stanja. Nakon uvodnog razdoblja, postoji naknada za prijenos salda od 3% s najmanje 5 USD i maksimalno 75 USD. Gotovinski predujmovi također se procjenjuju uz naknadu od 3% uz procjenu od najmanje 5 USD.



Uz nagrade koje se nude s ovom karticom, vlasnici kartica također dobivaju druge pogodnosti kao što su osiguranje od nezgode na putovanju do 1.000.000 USD, osiguranje za automobil za iznajmljivanje i druge usluge pomoći u hitnim slučajevima i putovanja uključujući neograničena putovanja s pratiteljem. Oni vlasnici kartica koji će moći iskoristiti sve programe nagrađivanja kao i dodatne usluge imat će najviše koristi od posjedovanja Citi PremierPass kartice – Elite razine.

Neke od ostalih pogodnosti koje dolazi s ovom karticom uključuju sljedeće:

• Rješenja za krađu identiteta

• Usluge zaštite od prijevara

• Mrežni pristup vašem računu

• Prijava izgubljene i ukradene kartice

• Hitna zamjena gotovine i kartice



• Automatsko plaćanje vašeg računa

• Financijsko izvješće na kraju godine na zahtjev

• Medicinske i pravne usluge upućivanja



• Nedostatak odgovornosti vlasnika kartice za neovlaštene transakcije

Za one koji putuju različitim zrakoplovnim prijevoznicima, a ne istim, ova kartica sa svojim pogodnostima je vrlo atraktivna. Godišnja naknada od 75 dolara je visoka, ali je kompenzirana drugim pogodnostima koje se nude uz karticu.

Povoljna tvrtka za čišćenje

Kada razmišljate o ulasku u bilo koji posao, cijene koje naplaćujete moraju biti pristupačne, a da pritom ne potcjenjujete svoju

Kako napraviti mašne za kosu

Jednostavni koraci za izradu mašni za kosu Postoji toliko mnogo korisnih savjeta za izradu raznih predmeta ručno. Kad god imate