HEKLANJE

Pojedinosti o aplikaciji CitiBusiness PremierPass kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Za vlasnike tvrtki, razmatranje CitiBusiness PremierPass kartice moglo bi biti upravo ono što ste tražili. Ova kreditna kartica osigurava razinu poslovne potrošnje koja vam je potrebna s programom nagrađivanja koji vam pomaže dati dodatnu prednost. Oni koji imaju dobru kreditnu sposobnost otkrit će da nudi privlačan paket izbora i može vam pružiti proizvod iznimne kvalitete za upravljanje svim vašim poslovnim troškovima.

Pojedinosti koje treba uzeti u obzir



CitiBusiness PremierPass kartica pruža nekoliko pogodnosti. Prvo, uživat ćete u 12 mjeseci uvodne stope od 0% na prijenose stanja. Morat ćete podnijeti zahtjev za ove prijenose unutar prvih 12 mjeseci od dobivanja kreditne linije. Također ćete uživati u niskom APR-u od 13,99% koji je varijabilan i 22,99% APR-u na gotovinske predujmove. Postoji godišnja naknada za ovu kreditnu karticu od 75 USD, ali nećete je plaćati za prvu godinu rada u tvrtki. To omogućuje da kartica bude pristupačna, ali uz negativnu godišnju naknadu.

Prednosti nagrade

Što se tiče programa nagrađivanja koji nudi CitiBusiness PremierPass kartica, dobivate pogodnosti popusta na letove gotovo svih zrakoplovnih prijevoznika, poklon bonova, robe ili drugih proizvoda. DA biste zaradili bodove, dobit ćete jedan bod za svaki dolar koji potrošite. Osim toga, kada svoju karticu koristite za kupnju kod određenih trgovaca uredskim materijalom i profesionalnih usluga, zaradit ćete 3 boda po dolaru. Kada kupite avio karte svojom karticom, dobit ćete jedan bod za svaku milju koju preletite. Vaše nagrade istječu nakon tri godine ako je vaš račun aktivan tijekom tog razdoblja. Imate godišnje ograničenje od 200.000 bodova, ali ćete pri prvoj kupnji dobiti 15.000 bodova.

Vaša CitiBusiness PremierPass kartica omogućit će vam način plaćanja vaših poslovnih troškova uz povrat malog iznosa. To je dobra opcija za one s dobrom ili boljom kreditnom sposobnošću koji traže solidan program nagrađivanja kreditne sposobnosti.