HEKLANJE

Pomoć za dug po kreditnoj kartici – 3 savjeta za smanjenje duga

TEMU APP 100 E KUPON

Iako se izlazak iz dugova može činiti nemogućim, postoje brojna dostupna rješenja koja će potrošačima pomoći da se oslobode dugova. Pojedinci koji su se zadužili u ogromnim količinama mogu bankrot smatrati jedinom alternativom. Međutim, ovaj manevar za ublažavanje duga je izuzetno štetan za vaš kreditni rezultat. Prije podnošenja zahtjeva za bankrot, razmotrite sljedeće savjete koji će vam pomoći smanjiti dug kreditne kartice.

Prijavite se za prijenos stanja s niskom kamatom



Mnogi financijski stručnjaci savjetuju potrošačima da plaćaju više od mjesečnog minimuma na kreditnim karticama. U teoriji, ovaj će plan smanjiti vaš dug. S druge strane, mnogi potrošači nisu u mogućnosti platiti dupli mjesečni minimum. Najbolji način za smanjenje duga je smanjenje kamatnih stopa. Niska kreditna kartica jednaka je niskim financijskim troškovima, što znači da se veći dio vašeg plaćanja primjenjuje na glavnicu.

Ako imate dobru kreditnu sposobnost, možda ćete moći pregovarati o nižoj kamatnoj stopi na svoje trenutne kreditne kartice. Nadalje, podnošenje zahtjeva za prijenos salda s niskom kamatom pomoći će u uklanjanju vašeg duga. Neke kreditne kartice nude početnu nisku kamatnu stopu za određeno razdoblje. U nekim slučajevima, možete platiti nula kamata za prvih šest mjeseci.

Iskoristite prednost stambenih zajmova i refinanciranja hipoteke

Ako posjedujete kuću, možda ćete moći smanjiti i eliminirati dug dobivanjem zajma za konsolidaciju duga ili refinanciranjem gotovine. Uz stambeni zajam, vaše prebivalište osigurava zajam. Ovi krediti su savršeni za dobre i loše kreditne pojedince. Budući da stambeni zajmovi imaju kraće rokove i niže stope, svoj dug možete smanjiti za pet do deset godina.

Refinanciranje hipoteke još je jedna opcija za smanjenje duga. Refinanciranjem se stvara nova hipoteka, stoga vlasnici kuća moraju biti u poziciji platiti troškove zatvaranja i druge naknade. Isplatno refinanciranje uključuje refinanciranje vaše trenutne hipoteke i posuđivanje kapitala vašeg doma. Gotovina primljena pri zatvaranju može se koristiti za razne svrhe kao što su konsolidacija dugova, neplaćeni komunalni i medicinski računi i drugi ogromni troškovi.

Korištenje online usluga upravljanja dugom i konsolidacije

Nevlasnici kuća i pojedinci s lošom kreditnom sposobnošću možda neće moći prenijeti trenutna stanja na kreditnoj kartici ili dobiti sredstva iz stambenog zajma ili refinanciranja. U ovom slučaju mogu pomoći online usluge upravljanja dugom i konsolidacije. Savjetnici za upravljanje dugom kontaktirat će vaše vjerovnike i dogovoriti niže kamatne stope. Štoviše, agencija će konsolidirati vaše dugove i zamrznuti vaše kreditne račune. Na taj način izbjegavate dodatno zaduživanje. U prosjeku, agencije za upravljanje dugom mogu smanjiti vaša mjesečna plaćanja do 60% i pomoći vam da se oslobodite duga u roku od nekoliko godina.



Kreditno bodovanje

Kreditni rezultati se koriste za određivanje kreditnog rizika zahtjeva za kredit. To se radi pomoću povijesnih podataka kao i statističkih

Akne – što, zašto i kako

Jeste li se upravo probudili i otišli u kupaonicu da se osvježite i doživjeli šok svog života? Vidite nešto čudno