HEKLANJE

Popravak kreditne sposobnosti – ono što ne znate MOŽE Vam naškoditi

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Paul Jerome

Mađioničar maše štapićem i zapanjena gomila ugleda zeca kako izlazi iz šešira. Žena je prepolovljena na pozornici i zatim se magično ponovno pojavljuje neozlijeđena. Radi li se o obmani ili zabavi izvan je opsega ovog članka, ali u svakom slučaju siguran sam da ćete se složiti da stari mađioničari radije ne bi dijelili svoje tajne kako im ne bi nestalo sredstava za život. Paralela postoji u industriji popravka kredita. Obećaju vam da će izliječiti vašu lošu kreditnu sposobnost (naravno, uz naknadu) i za razliku od odrezane žene ili zeca koji se pojavi, ništa se zapravo ne dogodi. Vaš kreditni rezultat ostaje nepromijenjen i u mnogim slučajevima dolazi do daljnjeg nereda. Također možete riskirati potencijalno pogrešno tumačenje ili namjerno krivo predstavljanje zakona od strane neiskusnog ili možda beskrupuloznog osoblja koje je uključeno u ovaj posao, što će vam dodatno povećati kreditne probleme. Svrha ovog članka je informirati vas kako popraviti svoju kreditnu sposobnost – bez ikakvih troškova, te dodatno razjasniti što se smatra nezakonitim ili barem neetičnim ponašanjem od strane tvrtki za popravak kreditne sposobnosti.



Prvo na popisu “izjavnih znakova prijevare” Savezne komisije za trgovinu (FTC) je upozorenje da se čuvate “tvrtki koje žele da platite usluge popravka kredita prije nego što pruže bilo kakvu uslugu”. Primanje ‘plaćanja unaprijed’ predstavlja kršenje Zakona o organizacijama za popravak kredita. Nažalost, čini se da je to uobičajena praksa među mnogim tvrtkama za popravak kredita koje redovito prikupljaju te predujmove.

Još jedna neugodna aktivnost među nekim tvrtkama za popravak kreditne sposobnosti je da vas upute da osporite sve pogrdne informacije u vašem kreditnom izvješću bez obzira na njihovu pravovremenost ili točnost. Njihova je strategija bombardirati kreditni ured tim pismima spora u nadi da će te stavke biti uklonjene jer nisu provjerene u roku od trideset dana. Ne samo da je ova strategija neetična, već je i neučinkovita. Agencije za izvješćivanje o kreditima (CRA’s) stvorile su sustav automatizirane provjere potrošačkih sporova (ACDV) koji je dizajniran za brzo rješavanje ogromne količine sporova. Nakon provjere, svi budući sporovi mogu se označiti kao “neozbiljni” prema odredbi Zakona o poštenom kreditnom izvješćivanju (FCRA). Ovo označavanje učinkovito završava istražni postupak koji provodi CRA u vaše ime.

Posljednja tema za raspravu je ono što FTC naziva “Segregacija datoteka”. To uključuje podnošenje zahtjeva za identifikacijski broj poslodavca (EIN) od Porezne službe i njegovo korištenje umjesto vašeg broja socijalnog osiguranja za podnošenje zahtjeva za kredit. Lažno predstavljanje vašeg broja socijalnog osiguranja federalni je zločin. Ako vam tvrtka za popravak kredita naloži da to učinite, mogli biste se suočiti s novčanom kaznom ili čak zatvorskom kaznom.

Uz rizik da zvučim jednostavno, moram ustvrditi da je najbolji popravak kredita besplatan – što znači da to možete učiniti sami. Nitko ne poznaje vaš osobni kreditni dosje bolje od vas, a Kongres je donio FCRA kako bi zaštitio vaša prava, a ne prava tvrtke za popravak kreditne sposobnosti. Sve što je potrebno da popravite svoj kredit je nekoliko besplatnih informacija i malo strpljenja. Postoje neke dobre web stranice koje se mogu naći na internetu koje su sakupile besplatne informacije na temu popravka kredita. Provjerite je li web mjesto koje odaberete ažurirano kako bi odražavalo FACTA amandman na FCRA iz 2003.

Svi želimo dobar kredit. Bez toga život postaje jako težak. Nažalost, pojavljuju se prilike, vrlo često bez naše krivnje, koje uzrokuju pad naše kreditne sposobnosti (bolest, gubitak posla, itd.) Mnogi od nas prošli su takvo iskušenje i tijekom ovog razdoblja dolazi do obeshrabrenja in. Ali svi mi imamo priliku popraviti ovaj negativni kredit i trebali bismo iskoristiti takvu priliku.

Nadamo se da će ovaj članak ponuditi neke praktične savjete za obnovu vaše dobre kreditne sposobnosti, kao i ukazati na neke od zamki kojih morate biti svjesni u ovoj dostižnoj potrazi za zdravim kreditnim životom.

Jeste li poduzetnik?

Ako biste tražili riječ poduzetnik u rječniku, otkrili biste da to znači “osoba koja organizira i upravlja bilo kojim poduzećem,

Sedam koraka do Eko markice

Ekološkom proizvodnjom za tržište mogu se baviti samo oni subjekti koji su registrirani i čija proizvodnja podliježe nadzoru. Tako proizvedeni