HEKLANJE

Popravljanje vaše kreditne sposobnosti ne mora vas koštati

TEMU APP 100 E KUPON

Oglasi za popravak kreditne sposobnosti tvrde da jamče brzo rješenje vašeg kreditnog izvješća. Obećaju vam uz naknadu (koja se u početku uvijek ne otkriva) očistiti vašu kreditnu povijest kako biste se mogli kvalificirati za novi dom, automobil, osiguranje, posao ili vrhunske kreditne kartice. Prije nego što se prijavite za jednu od ovih tvrtki, morate znati neke činjenice.

Prave činjenice o popravljanju kreditne sposobnosti



Prava je istina da nitko ne može legalno ukloniti podatke iz kreditnog izvješća. Zakon o poštenom kreditnom izvješćivanju (FCRA) omogućuje vama, potrošaču, da zatražite istragu informacija u vašem dosjeu za koje osporavate da su netočne ili nepotpune. Nema naplate za vas. Postoje i drugi koraci koje možete učiniti sami, bez plaćanja tvrtki za popravak kredita, kao što su:

Kad su kreditne kartice prvi put uvedene, bile su prilično jednostavan prijedlog: upotrijebite svoju karticu za kupnju i naplatite jednu kamatnu stopu na svoj neplaćeni dug.

Zatim je došao uspon bankomata (bankomata) i izdavatelji kreditnih kartica shvatili su da mogu posuđivati novac dopuštajući da se njihove kartice koriste za podizanje gotovine s računa, te da na taj način mogu zaraditi više skrivajući višu kamatnu stopu za podizanje gotovine u ugovoru o kreditu malim slovima.

Sljedeća je bila ponuda prijenosa stanja, s dugoročnim niskim stopama ili uvodnom pogodbom od 0%, koju su pomno pratile i uvodne ponude za kupnju. Ne treba zaboraviti različite kamatne stope koje se često naplaćuju za korištenje u inozemstvu.

Sve ove različite stope za različite vrste korištenja kartica mogu lako postati zbunjujuće, a anketa za anketom pokazala je da mnogi korisnici kreditnih kartica nisu bili svjesni koliko ih korištenje kartice zapravo košta.

U mnogim aspektima, ovo je odgovaralo kartičarskim tvrtkama jer su mogle reklamirati atraktivne cijene za kupnje i prijenose stanja dok su tiho nametale unosnije naknade za druge vrste korištenja kartica.

Ipak, usred cijele zbrke, neki su izdavatelji kartica uočili prazninu na tržištu – što kažete na jednostavnu, lako razumljivu kreditnu karticu bez ponuda ili pogodnosti, samo s jednom niskom stopom koja se naplaćuje kako god se kartica koristila? Te su kartice postale poznate kao kartice s fiksnom cijenom, a njihova su imena obično odražavala njihovu transparentnost i lakoću razumijevanja, na primjer Barclaycard s njihovom karticom ‘Simplicity’ ili Clear Co-op Bank.



Bez obzira koristite li jednu od ovih kartica za potrošnju, prijenos stanja ili čak podizanje gotovine s bankomata, uvijek će vam biti naplaćena jedna cijena. Štoviše, većina kartica može ponuditi izvrstan niski APR budući da izdavatelji ne moraju financirati skupe uvodne ponude ili sheme povrata novca.

Je li paušalna kreditna kartica za vas? Prednosti su očite – lakše je razumjeti koliko vas košta korištenje kartice, a također ćete obično dobiti odličnu cijenu.

Ako imate veliki saldo za prijenos, možda bi bilo razumnije odabrati karticu s tradicionalnom uvodnom ponudom od 0% ili onu koja ima nisku stopu fiksnu za vrijeme trajanja prijenosa.



Isto tako, ako svoju karticu često koristite za kupnju, ali obično čistite svoj saldo svaki mjesec, tada vam kamatna stopa nije bitna i možda ćete više voljeti karticu s povratom novca ili shemom nagrada.

Međutim, ako, poput većine nas, koristite svoju karticu za kupnju i podizanje gotovine dok imate stanje iz mjeseca u mjesec, tada bi vam kartica s fiksnom stopom mogla uštedjeti mnogo kamata.

UPITNIK ŽENA

Jednom je postojala Djevojčica koja je bila usamljena do jednog čarobnog dana. Toliko je sanjala o susretu sa svojim zaručnikom

Otvaranje obrta za masažu

Pozdrav svima ! Sorry ako je već netko postavio pitanje oko ovoga. Moja bolja polovica planira otvoriti obrt za masažu