HEKLANJE

Popusti i nagrade za kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Rabatne kreditne kartice vrlo su omiljene među potrošačima pri čemu možete dobiti velike popuste kad god koristite rabatnu kreditnu karticu za kupnju bilo koje vrste artikala. Popusti na kreditnim karticama slični su kreditnim karticama za povrat gotovine koje mogu skupljati bodove i formirati strukturu rabata. Oni se temelje na tome koliko se kartica koristi u određenom vremenskom razdoblju, a također ovise o različitim vrstama popusta i promotivnih ponuda koje se dodjeljuju na predmetnim rabatnim kreditnim karticama.

Tipični rabat za kreditnu karticu uključuje popuste za zabavu, popuste za kartice specijaliziranih trgovina. Neki popusti na kreditne kartice zahtijevaju godišnje naknade ovisno o pružateljima kartica. Trebali biste obratiti pozornost na usporedbu godišnjih naknada i kamata prije nego što donesete odluku za određenu kreditnu karticu s popustom. Što više koristite kartice, dobivate bolje popuste i novčane nagrade. Morate imati na umu da ti rabati isključuju kamate i financijske troškove. Neke nagradne kreditne kartice također nude veći rabat na kreditnoj kartici s povećanom upotrebom, dok druge nude više rabate na kreditnoj kartici.



Možete zaraditi popuste na kreditne kartice na mnogo različitih načina, od svakodnevne kupovine namirnica do kupnje po posljednjoj modi ili čak možete povezati svoje kreditne kartice s drugim karticama. Ovi popusti na kreditne kartice također imaju nekoliko uvjeta i nude značajne uštede s prosječnom kreditnom ocjenom. Neke kreditne kartice izravno polažu rabate na vaš štedni račun i ovisno o vrsti kreditne kartice i različitim davateljima kredita, ovaj iznos rabata se razlikuje.

Trebate imati na umu da prosječni APR uvelike ovisi o vašoj kreditnoj povijesti i ako ne održavate dobru kreditnu povijest plaćanjem računa svaki mjesec, mogli biste završiti tako što ćete potrošiti popust na kreditnoj kartici i neke veće troškove kamata. Pokušajte razumjeti ograničenja koliko rabata možete dobiti natrag sa svojih kreditnih kartica godišnje. Većina kreditnih kartica zahtijeva da se pridržavate primarnih pravila kreditne kartice za koju se prijavljujete. Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica troše milijune u marketinške napore kako bi pridobile nove kupce kako biste mogli dobro iskoristiti konkurenciju kupujući okolo tražeći najbolju kamatnu stopu za popuste na kreditne kartice.