HEKLANJE

Posao – Jeste li to razumjeli?

Postoje trenuci u korporativnom svijetu u kojima možemo biti frustrirani svojim šefom. Možda će čak reći i stvari s kojima se možemo složiti, ali ponekad neće imati smisla.

Sljedeće izjave su iz dopisa ili e-poruka nekih poznatih domaćih i međunarodnih tvrtki. Imena tvrtki su uklonjena kako bi se izbjegla nenamjerna neugodnost.



Zaposlenici će od sutra u zgradu moći ulaziti samo s osobnim sigurnosnim karticama. Slikanje će biti sljedeće srijede, a zaposlenici će dobiti svoje kartice za dva tjedna.

Ono što trebam je popis specifičnih nepoznatih problema s kojima ćemo se susresti.

Koliko dugo će ovaj Beta tip nastaviti testirati naše stvari?

E-mail se ne smije koristiti za prosljeđivanje informacija ili podataka. Trebao bi se koristiti samo za poslovanje tvrtke.

Ovaj projekt je toliko važan da ne smijemo dopustiti da se stvari koje su važnije miješaju u njega.

Citat šefa: “Timski rad je puno ljudi koji rade ono što ‘ja’ kažem.”

Moja sestra je umrla i njen sprovod je zakazan za ponedjeljak. Kad sam rekla svom šefu, rekao je da je umrla tako da ću morati izostati s posla na najprometniji dan u godini. Zatim je pitao možemo li promijeniti njezin ukop za petak. Rekao je: “To bi bilo bolje za mene.”



Znamo da je komunikacija problem, ali tvrtka o tome neće razgovarati sa zaposlenicima.

Jednog me dana moj šef zamolio da mu podnesem izvješće o statusu projekta na kojem sam radio. Pitao sam ga hoće li sutra biti dovoljno brzo. Rekao je: “Da sam to htio sutra, čekao bih do sutra da to tražim!”

Ponekad pritisak korporativnog poslovanja čini određene komentare komičnim kada ih se promatra s manje stresnog stajališta.



Jedan od načina na koji su zaposlenici u poduzećima otkrili da se nose s velikim stresom koji je povezan s njihovim poslovima od 9 do 5 je razvijanje poslovanja od kuće koje mogu voditi daleko od korporativne poslovne klime.

Mnogi pojedinci slobodu posjedovanja kućnog posla smatraju savršenim lijekom za stres s kojim se susreću na radnom mjestu.

Više od oslobađanja od stresa, poslovanje od kuće omogućuje pojedincima da se bave nečim što ih stvarno zanima.



Korporacijski svijet zahtijeva da se uskladite sa standardima poslovanja. Poslovanje od kuće omogućuje vam razvoj poslovanja na način koji najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Stoga uživajte u komentarima, a zatim razmotrite mogućnosti.

Kofein uzrokuje bore

Ako imate namjeru održati zdravu kožu bez bora, trebate reformirati svoje tijelo iznutra prema van. Dobar početak je suzdržavanje od

Novi sjaj za web razvoj

SEO Delhi Company je relativno novo poslovno područje koje je, kao što ime sugerira, vrlo blisko povezano s tražilicama. Kada