HEKLANJE

Uklanjanje dlačica kod kuće: tehnike za korištenje, prvi dio

TEMU APP 100 E KUPON

Neželjene dlačice s tijela možete uspješno ukloniti i kod kuće. Ako ste razmišljali o proizvodima koji su preskupi, laserskim tretmanima kao i o neuglednim tretmanima, onda možda i ne morate. Postoje mnogi kućni lijekovi koji vam zapravo mogu pomoći.

Savjeti za brijanje



Za muškarce: Jedno od najboljih mjesta za brijanje je tuš. Cilj je omekšati kožu što će pomoći dlačicama da se dovoljno usprave kako biste se mogli temeljito obrijati. Također možete u potpunosti iskoristiti mnoge dostupne proizvode uključujući gelove i kreme. Da biste pomogli, pobrinite se da koristite brijač dobre kvalitete i da ga održavate čistim i suhim između dva korištenja. To će vam pomoći da rezove svedete na minimum. Nakon toga isperite hladnom vodom i ako želite upotrijebite sredstvo poslije brijanja.

Za dame: Baš kao i muškarci, postoji mnogo stvari koje možete učiniti kako biste poboljšali kvalitetu svog brijanja. Na primjer, ako britvicu držite pod pravim kutom, dobit ćete bolje brijanje. Omekšavanje kože toplom vodom, losionima ili gelovima za brijanje također može pomoći. Želite li smanjiti troškove, umjesto ovih krema koristite regenerator. Može obaviti isti posao za mnogo manje troškova. Možete brijati bilo koji dio tijela, a većina žena brije noge i ispod pazuha otprilike dva puta tjedno ili više, ovisno o potrebi.

Pinceta: još jedna opcija

Čistom pincetom možete lako počupati zalutale dlačice ili oblikovati obrvu. Ne biste ih trebali koristiti na dlačicama u nosu jer mogu izazvati infekciju. Da biste to učinili, povucite kosu u istom smjeru kako raste. Nemate potrebe za kremama jer one mogu začepiti pore. U većini slučajeva između pinceta možete proći oko dva tjedna.

Depilatori: još jedna opcija

Ovdje ćete htjeti osigurati da odvojite vrijeme i slijedite upute navedene na spremnicima depilatora. Morate biti sigurni da niste alergični i morate biti sigurni da pažljivo pratite vremenski okvir. Ako predugo ostavite ove proizvode ili ih koristite kada ne biste trebali, vjerojatno ćete patiti od osipa ili opeklina. Možete ih koristiti svaki drugi mjesec do željenih rezultata. Pokušajte ih koristiti nakon tuširanja ili kupanja kako bi dlake bile mekane i lako se uklanjale.

Ove opcije za uklanjanje dlačica kod kuće su opcije koje možete lako učiniti i koje vam mogu pomoći. Odvojite vrijeme da saznate nešto više o njima, kupite potrebne proizvode i riješite se neželjenih dlačica.