HEKLANJE

Pošiljatelj članka

TEMU APP 100 E KUPON

Poštovani kolege internet trgovci/vlasnici tvrtki,

Sada možete privući ludi promet na svoju web stranicu koristeći magiju slanja članaka…
…i sve se to događa praktički na autopilotu!



Bio sam potpuno iznenađen kada…
… konačno sam prestao zbrajati sav novac koji sam potrošio na reklamiranje svoje web stranice. Pedeset dolara ovdje, stotinu ondje; vrlo brzo je to postala znatna količina novca i nisam vidio mnogo zauzvrat. Povrh svega toga, u Google i Yahoo oglase ulijevao sam više nego što sam i pomislio. Zato sam stvorio Article Submitter!

Vidite, kao i mnogi od vas, pročitao sam sve knjige o internetskom marketingu “kako” i postao sam uvjeren da je za zarađivanje potreban novac. Te su mi knjige govorile da moram kupovati oglase u glavnim tražilicama, iznajmljivati popise e-pošte i plaćati umetanje oglasa u e-zine. Pa sam kliknuo na poveznice na programe koje su preporučili i potrošio sam i potrošio sam i potrošio.

Učinio sam SVE što su mi “gurui” rekli da učinim i na kraju sam potrošio više nego što sam zarađivao. Osjećala sam se prevareno!
Frustrira li vas što su vam lagali, opljačkali i doslovno iskoristili vlasnici krvopijanih MLM-ova i internet marketing programa?

Article Submitter je najbrži i najlakši način da svoje članke objavite na stotinama direktorija članaka bez trošenja sati i sati na fizički rad!

Koristite Article Submitter i svoje članke kako biste se etablirali kao stručnjak u svom području.

Koristite Article Submitter i svoje članke kako biste ostvarili veću prodaju.

Koristite Article Submitter i svoje članke za stvaranje više prometa.



Upotrijebite Article Submitter i svoje članke kako biste povećali svoj Google Page Rank.

Upotrijebite Article Submitter i svoje članke za povećanje svoje Alexa ocjene.

Ako ste oduvijek željeli napustiti svoj dnevni posao i probiti se u svijet Internet marketinga, “Article Submitter” je sjajan način da to učinite!



Činjenice o kreditnim karticama

NAKNADE KOJE SE PLAĆAJU Pod bilo kojim okolnostima, većina kartičarskih kuća naplaćuje sljedeće: Godišnja naknada Plaća se kao korisnik kartice