HEKLANJE

Poslovanje od kuće – obiteljsko poduzeće koje obećava

TEMU APP 100 E KUPON

Jutros sam slušao radio i novinar je naveo da je 75% ispitanika (3 od svaka 4) razmišljalo o razvoju vlastitog posla. Više od 50% ispitanika izjavilo je da se nada da će doista ostvariti svoje snove u roku od tri godine.

Kada je u pitanju kućno poslovanje, zainteresiranih pojedinaca ne nedostaje. Međutim, potrebno je provesti značajno istraživanje i razmisliti o tome kako financirati i voditi tvrtku kako bi joj se pružila najbolja prilika za uspjeh.



Ponekad kućni poslovi započinju kao rezultat entuzijastičnog razgovora uz kavu. Infuzija kofeina često daje umjetni poticaj koji uvjerava pojedinca da je njegova poslovna ideja ne samo dobra, već i ona koja će rezultirati značajnim bogatstvom.

Jedno od najboljih pravila pri razvijanju poslovanja od kuće jest uštedjeti (akumulirati) kapital vrijedan godinu dana za vođenje poslovanja. Ako uspijete prebroditi prvu godinu, imate mnogo veće šanse za preživljavanje.

Ako ste u braku, razmislite o tome da zatražite mišljenje svog supružnika. Supružnik često može pomoći da se poslovna ideja stavi u perspektivu, a također može upozoriti na ravnomjerniji pristup poslovnom modelu. Često u braku supružnik kojeg odaberemo ima prednosti koje možemo iskoristiti da bismo napravili najbolji izbor.

Čuo sam kako je netko rekao: “Ako se vi i vaš suprug uvijek slažete, jedno od vas dvoje nije potrebno.” Različita pozadina i interesi u braku omogućuju muževima i ženama da rade zajedno kako bi donijeli informiranu poslovnu odluku.

Ponekad kada se osjećate najočajnije, preporučljivo je stati i odvojiti vrijeme za razmišljanje o tome što radite, zašto to radite i odgovara li kućni posao doista vašim specifičnim strastima i vještinama. Istraživanje tržišta može vam pružiti priliku da stvarno procijenite koliki interes postoji za vašu ideju.

Ako možete odvojiti vrijeme da razmislite o svojoj ideji, zatražite mišljenje i pošteno sagledate šanse za uspjeh tvrtke, imat ćete bolju priliku raditi zajedno sa svojom obitelji na izgradnji tvrtke koja ima potporu svaki član.

Poslovanje od kuće ima dugu i cijenjenu povijest. Postoje vrlo stvarne prednosti u posjedovanju kućnog posla, ali ako odvojite vrijeme da shvatite s čime ćete se suočiti i imate okvirni plan o tome kako odgovoriti na probleme, možete od kućnog poslovanja napraviti obiteljsko poduzeće koje obećava.



Gnojidba kupusnjača

Kupusnjače najbolje uspijevaju na humusom bogatim tlima dobre prozranosti i dovoljno opskrbljene vlagom te blago kisele do neutralne reakcije gdje

Kako se nositi s ćelavošću

Općenito, kada vam kosa počne sijediti, to možete lako popraviti s malo dobro promišljenog bojanja. Ali s ćelavošću… pa, morate